-
Abi taktigimi cok oversem ve siz de kullanip basarisiz olursaniz `ne bicim taktik bu` diyeceksiniz. Onun icin ovmedim. Ama hic ovmezsem ve siz basarili olursaniz zaten ovmeme gerek kalmayacak. Ayrica basarisiz olmadim sadece sampiyon olamadim. Sampiyon Barcelona`ya iki macta 6 gol attim. Her neyse isteyen dener kendi taktigine guvenen elbette denemesin. Bildiginiz yoldan sasmayin.
Dikkat ederseniz savunmada iki zayif adamim var Perea ve Seitaridis. Orta sahanin solundaki Jimenez`in surekliligi yok. Gourcuff cok genc yine surekliligi yok. Gabi yetersiz. Bu satlarda benim cift forvet oynamam intihar olur. Luccin cok uzun bir sure oynayamadi ve savunmanin onundeki zaaftan cok gol yedim. Baska DM yok bende. F. Torres 1.5 aylik bir sakatlik gecirdi onun yoklugunda cok zor mac kazandim. Iyilestiginde de toparlanamadi. Yine de 30 un uzerinde gol atip avrupa gol krali oldu. Eger sakatlanmasaydi 40 golu rahat gecerdi. Kupa finalinde Maniche ve Antonio Lopez oynayamadi ve Lopez`in yedegi Marcelo da sakat olunca orda Kevin Larsen`i oynattim ama bu kez de Larsen`in asil oynadigi yer orta sahanin soluna Jimenez`i aldim o da formsuz oldugu icin sol kanadim coktu. Bunun onune gececek bir taktik yok sansiniza kalmis.
Mista`nin fizik gucu yetersiz, Sergio aguero da sakat, Falcao geldiginden beri gol atamamis oldugu icin sakat F.Torres tek forvet tek alternatif olarak sahaya cikti. Eeee bu mactan da basariya ulasmak mucize olurdu. Final`de oynadigim Betis de tam kadroydu.
Mesaj Yetkileri