Quote Originally Posted by pasha26 View Post
Zaten ben bu oyun firmalarını anlamıs değilim.Senin dediğin gibi 10m yapsalar herkes alır ayrıca da zarar da etmezler.Türkiye ve türkiye gibi olan ulkelere değişik fiyatlar sunsunlar.Bu diğer sektörlerde işliyor mesela yeni cıkan peugeot bizde 15 bin dolar iken aynı araba amerikada 25 bin dolar.Bu tip seyleri bence oyun firmaları da düşünmeli.Ancak bizi de fazla salladılarını cok sanmıyorum zaten hıc bır oyunda turkiyeye onem verilmiyor.Adamlar turk pazarını düşünse zaten oyunu bozuk cıkartmazlar(Türkce dil sorunu).Yanlış yapıyorlar halbuki türkiye tam bir oyuncu cenneti
İthalatçı firmaların bu olayda bir suçu olduğunu zannetmiyorum, oyunların kar marjı düşük ve Türk oyuncuların orjinal oyun almamasını da göz önünde bulundurursak bir şekilde şirketlerinin devamını getirmek zorundalar. 20 YTL yapsalar bile oyunu, 5 YTL'ye almak varken neden 20 vereyim diyecek çok adam var.

Tek çözüm kopya oyun satan her yerin tamamen kapatılması ve çok büyük cezalar uygulanması. Kimse oyun oynamayı bırakmayacağına göre fiyatlar yüksek talep ve yüksek arz sayesinde düşecektir. Şu an talep de yok arz da.

Ben FM 2007'yi kıydım parama orjinal Kabalcı'dan aldım. Senede 20 tane oyun almaktansa 1-2 adet orjinal oyun almanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.

Neyse konu saptı.

FM2007'nin patch'li halinde bir yavaşlama görmedim ben, aynı gibi geldi. Maç motoru çok değişmiş yalnız. Ve evet artık o aut çizgisi bug'ı yok!