1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Madrid Geceleri, Birakin O Kizi Taktigi!!!

Hybrid View

guzel kardesim yanlıs anlama ama bu taktik bazla ise yaramaz neden dersen tahminimce aldığın skorlar 1-0 yada 2-1 gib yani birer farkla yeniyosundur gibime gelyıo byda sakat bir durum dur ama orta saha cizgisini 3 le yip kabatları acarsa fark icten bile değil

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    emrah her takim icin uyumlumu mesela orduspor
    ordu ne kadar guclu bilmiyorum ama zayifsa 5-3-2 daha uygundur senin icin. Bu taktik kanatlari iyi olan takimlar icin gecerlidir genelde.

Quote Originally Posted by SeRiaL View Post
    guzel kardesim yanlıs anlama ama bu taktik bazla ise yaramaz neden dersen tahminimce aldığın skorlar 1-0 yada 2-1 gib yani birer farkla yeniyosundur gibime gelyıo byda sakat bir durum dur ama orta saha cizgisini 3 le yip kabatları acarsa fark icten bile değil
    dikkat edersen "Benim taktigim savunmaya yonelik 4-4-2" gibi bir ifade kullanmisim. Oyle 6-0, 7-2 gibi skorlar beklemeyin ama yine de cok gol atiyorum. evet 1-0 kazandigim maclar da var ama fark attigim maclar da var. Dedigim gibi sadece Torres ligde 32 gol falan atti. artik golcumuyum degil miyim sen karar ver. Boyle savunma futboluyla ancak bu kadar gol atilabilir zaten ama bazi maclar da biraz daha hucum oynayabilirsiniz.

Isterseniz bilgisayarina guvenen icin upload edebilirim taktigi ama virus bulasirsa sorumluluk benim degil

Mesaj Yetkileri