arkadaşlar ben fenerbahçeyle 38 maç yenilmedim 4-5 beraberlikler var ama yinede yenilmedim
ya siz..
arkadaşlar ben fenerbahçeyle 38 maç yenilmedim 4-5 beraberlikler var ama yinede yenilmedim
ya siz..
galatasaray ile oynuyorum 28 maçta 26 galibiyet 2 beraberlik var ligde şimdiden şampiyon oldum fener e bile 6 attım şampiyonlar liginde arsenal i
liverpool u, juventus u yendim yarı finaldeyim
Ben En Fazla 17 Maç üst Üste YeniLmedim Son YeniLmemezliğimde 4 maç pana... yendim CL Ama Bursaya YeniLdim Gitti Seri
Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız
30 maç hiç yenilmedim fener
180 maçı geçtim galiba. 5 sezon nağmağlup şampiyon oldum. üst üste galibiyet ise galiba 96. bir sezonda 34 maçta 156 gol attım. tabi ki fenebahçeyle
39 maç yenilmedim fenerbahçeyle sonra 2 ligden yeni gelen kaf kaf 4-3 yendi beni kiralık yolladığım semih saolsun 3 gol bir asist yaptı rekor yapmamı engelledi
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
beyler ben juventus takımında 78 mac boyunca yenılmedım ama arada beraberlıklerde oldu tabı ....
şuanda galatasarayla oynuyorum ilk yarı sona erdi ligde ve kupada 22 maçtır yenilmiyorum sadece 3 beraberliğim var 2.yarı sonunda gene buraya yazarım sonucu
aynen bende 2009 yılındayım ve 2008 i 38 maçlık yenilmezlik rekoruyla bitirdim diyebilirsiniz 34 maç oynanıyo ligte bide geçen sezondan 4 maç var ama hiç berbaberliği yok bunuda hatırlatayım
Ben Şuan 3 haftadayım 3.sezon un anasını satayım Lig Çok değişti her Maç başında Hemen Gol yiyorum neden 3 maç 1 galibet 2 beraberlik
Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız
58 mac yenilmezligim vardi. Lyon a yenildim.
tam hatırlamıyorum ama barcayla 30-35 mac yenilmedim
Şu an Febe ile 48 maç serisi yakaladım
fenerle ligde 16 maç namağluptum.(ilk sezonumda)son maçımda sivasa yenildim
real betiste 38 mac yenılmezlıgım var sampıon oldum
52 maclik fenerbahceyle
trabzonla 3 sezonumu yenilgisiz bitirdim
Fenerle 42 maç yenilmedim,88 puan toplamıştım o sezon hatta ss koyacaktım ama format attım save gitti maalesef
58 maçdır yenilmiyorum, arka arkaya iki kez şampiyonlar ligini aldım bu senede en büyük adayım
ben fenerbahçe ile 68 maç yenilmedim enson yenildiğim takım ise beşiktaş
yeni başladım 12 lig maçı 3 cl maçı yaptım tottenham ile deplasmanda berabere kaldım başka puan kaybım yok. ilk maçta community shield de liverpool u 4-1 yendim
ilk sezonum full galibiyetti ikinci sezon 2 beraberlik aldim simdide ilk devre bitti tum maclari kazandim isteyene caps atarim (inanmayanlara)
bnde fenerlee 32 maç yenilmedim 4 beraberliğim wardı iki gün ewel gsye yenildim
Samsunsporla 34 maç yenilmedim sonra sezon bitti oyuncuların çoğu ayrıldı.
2.Sezon üstüste 6 maçı kaybettim
52 Bjk Yenilmedimmmmmmmmmm Carsi Alayina Giderrrr
100 maç üstü
Real Madrid ile 51 maç.
Not: Lyon'da 2. sezon sonunda Florentino Perez beni istedi. SYS:4-1-3-2