Quote Originally Posted by emrah44 View Post
Lanet olsun!!! Yav sampiyonlar ligi eleme turunda sansima W.Bremen dustu bana. Gecsem gruplara kalacagim. Bilin bakalim ne oldu? Ilk maci oynadim kendi sahamda 1-1 berabere kaldim. Neyse ikinci mac icin Almanya`ya gittik. Kadroma bir baktim ki o da ne! Maniche, Costinha ve Ze Castro resmi mac icin milli takimda. Keser misin kestirir misin bu Portekiz`in hocasini abi iste genclerle ciktik yine de tek kale oynadim ama iste oyunu acacak adam Maniche olmustur her zaman. O olmayinca butun yuk Gourcuff`un sirtina bindi. Malesef sampiyonlar liginden elendim, cok uzgunum.

Su an sampiyonlar ligi sunun icin onemli. Eger katilsaydim cok buyuk bir gelir kapisi olacakti ama olmadi. Cunku su an maas butcemi kestiler ve malesef F.Torres ve bircok yildizimla yeni sozlesme imzalayamiyorum. Bu demek 1 sene sonra F.Torres`i bedavaya kapabilirler ama simdi onu satsam herhalde ligi onuncu bitiririm. Bir daha oyuncularimi hic bir hazirlik macina yollamiyacagim sinir oldum, delirdim, cildirdim ve bunun hesabini soracagim portekiz milli takimindan. Avrupadan bir milli takimdan teklif gelsin tereddutsuz kabul edecem. Yaktim sizi. Bu arada bana yeni bir klavye lazim. Mouse da bozuldu galiba
gercekten üzüldüm senin adina,bence sen takimda bundan sonra torresi cok zor tutarsin,cünkü o 100 milyon euro istiyo yillik.sen onu cok iyi bir paraya satip iyi bir golcü almalisin bencee.