1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Kendimi aşşağılanmış hissettim:(

Default Kendimi aşşağılanmış hissettim:(

arkadaşlar kariyerime gs de başladım.2 lig şampiyonluğu ve uefa kupasında yarı final oynadım.3.senemde roma takımından manyak bi teklif geldi.65m euro bütçe verdiler ve sadece avrupa kupaların katıl dediler.italya liginde ilk senem 24. maç ve 6 puanla önde gidiyorum.baktım ki çok sıkıcı olmaya başladı.ispanyanın 2.lig takımlarında salamanca ya iş başvurusunda bulundum bu adamalar gitti tanınmışlığı yerel olan bi adam aldılar deli oldum.neden onu aldılar benim yerime merak ettim??

2. Default

vay terbiyesizlerr

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Al bendende o kadar sana ayıp etmişler kardeşim... Avrupa insan haklarına başvur...

Quote Originally Posted by istanbul1453
    Al bendende o kadar sana ayıp etmişler kardeşim... Avrupa insan haklarına başvur...
    walla bi hal çaresine bakmak lazım

abi seni almamazlık ederler mi hiç o kadar başarılı olmuşken tazminatı verememişlerdir onlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

tazminat mı var oyunda

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bilgisayar işte

senin gibi kötü menejeri neden alsınlar ki sen ben olabilir misin ancak sana bir yerleriyle gülmüşlerdir

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

vay terbiyesizler sen orda şampiyon ol ondan sora bi daha dene
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdag

eet. tazminat dolayısıyla gidememişindir.. o bütçeyi veren takım sana 4 M $ falan vermiştir o parayı salamanca ödeyemez tabii

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

abi öyle söyleme senin gibi bir teknik direktörü kendilerine yakıştıramamışlar

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

maytap geçiyosun sanmışlar hiç kaale almamışlardır. şimdi mourinho sallıyorum malatyaya beni alın dese malatya ne yapar?

olsun turk takima git ve yeniden basla

bi kere bana da olmuştu ya world class oldum brezilya milli takımı teknik direktörlüğüne başvuru yaptım gitti milli takımda antrenörlük yapan adamı aldılar 1-2 sene sonra beni istediler ama sinirimden gitmedim

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by djmurat
    bi kere bana da olmuştu ya world class oldum brezilya milli takımı teknik direktörlüğüne başvuru yaptım gitti milli takımda antrenörlük yapan adamı aldılar 1-2 sene sonra beni istediler ama sinirimden gitmedim
    brezilyada teknik direktorluk yapmak oyunda imkansiz gibi birsey..
    itibarim world class iken basvuruda bulundum kabul ettiler ama dunga yi getirmislerdi ...
    adamlar surekli eski futbolcularini teknik direktor yapiyorlar )

buyuk olasılıkla tazminatı verememislerdir.ben bi antrenor alıyım dedim 1.5 mil euro tazminat odedim dusun ki sen bide avrupayı kasıp kavuruyon sana herhalde bi 10 mil euro lazımdır

ya evet böyle şeyler insana dokunuyo ya

dünya kupasını kazanamayınca kovdular başındaki adamı ve ben iş başvurusu yaptım özelliklerim son derece iyi iken istemediler ama bir kaç sezon sonra teklif geldi sözleşmem bitmişti ama ben gitmedim

Quote Originally Posted by djmurat
    dünya kupasını kazanamayınca kovdular başındaki adamı ve ben iş başvurusu yaptım özelliklerim son derece iyi iken istemediler ama bir kaç sezon sonra teklif geldi sözleşmem bitmişti ama ben gitmedim
    o da güzel gurur olayı

Thumbs up

arkadaşlar sizin menejerlik için başwurularınızın yüzde 95 i geri çewrilir. ben bayadır oynuyorum hiç kabul etmediler. siz onlara takılmayın onlar size takılır

pahalı geldin adamlara o yüzden tabiki

belki kulupün favori'lerinden biridir ?

bunun sebebi tanınmamış olmanı... bendede TÜRK milli takımına başvuruda bulundum (3 sene şapiyon olmuştum fenerde) hikmet karaman ı getirdiler!!!!

efl_26 Misafir

Olabiliyor böyle şeyler...
    Sakin olmak lazım.

yapay zekayla ilgili zaten oyunun gerçekliliği o kadar kaliteli değil

heralde almazlar senin gibi başarılı bir menejere nerden para verecekler

bide şu açıdan bakalım.sen gsdeyken o kadar başarı ettin.ama parayı görünce sattın takımı.adamlar seni paragöz zannetmiştir yarı yolda bırakırsın diye almamaıştır :-) :-)

Aman TANRIM seni nasıl almazlar

almıyolar boyle yawww

belkide sen pahalı geldin onlara

Mesaj Yetkileri