arkadaşlar bugun indirmeye çalışan oldumu çünkü ben 1 saattir indirmeye çalışıyorum karşıdan yükle sayfasında sayfa görüntülenemiyor hatası veriyo
arkadaşlar bugun indirmeye çalışan oldumu çünkü ben 1 saattir indirmeye çalışıyorum karşıdan yükle sayfasında sayfa görüntülenemiyor hatası veriyo
14 yasinda bir cocugun 2 oyuna 180 milyon vercek gucu olabil'r mi b'de aylik 1/5m maas alan bir babasi varsa :
valla ben aldım 10 taksitle ayda 9 ytl
en iyisi orjinal oyun alıp böyle seylerle ugrasmamak
paylaşım için saol yakın zamanda indireceğim
abi ben indiremedim yaaa
So what?
Saike
yama hayırlı olsun ilk olarak.ama türkiye liginde sadece türkiye kupası gelirlerinin ayarlanması hiç hoş olmamış.zira vieri (mustafa) datayla ilgili bilgileri yolladıklarını söylemişti.burdan yapımcı firmanın türkiyeye ne kadar önem verdiğini rahatlıkla görebiliyoruz.sonrada çıkıp orjinal oyun satılmıyor diyolar.bu yıl bence türkiyede en çok satılan oyun oldu fm orjinal olarak.ama sonuç ne oldu?koca bir hiç.Sitemizi çalışmalarından dolayı kutluyorum yapımcı firmayıda kınıyorum![]()
konuşmuyoruz...haksızlığa maruz kalıyoruz yine konuşmuyoruz..eziliyoruz konuşmuyoruz..haklıyız konuşmuyoruz.derdimizi anlatmaya çalışıyoruz konuşamıyoruz..çünkü birlik olamıyoruz..sigames acaba biliyormu FM nin en cok oynandığı ülkelerden birisi türkiye.ve bu oyun boykot edilirse neler kaybedeceğini...bunları hangimiz anlattı acaba onlara..ama tabi konuşmuyoruz..konuşamıyoruz
arkadaşlar orjinal almak zor değil ayda 10 ytl ayıramazmısınız?? neyse olay bu değil. ömer abi senin dediğinle ilgili bir açıklama yakında gelicek
iyi de nerden alabilirim ki 10 ytl taksitle?
Boykot olsa hicbirsey olmaz sevgili arkadasim, zaten 3-5 tane orjinal oyun satiliyor. Bu yuzden "Sigames acaba biliyormu FM nin en cok oynandığı ülkelerden birisi Türkiye" cumlen biraz komik olmus. Tabiki bilmiyor cunku oyun satilmiyor... Neden eziliyoruz? Yillarini bu oyuna verenlerin emeginin karsiligini, CD'leri kopyalayip satanlara verdigimiz icin mi? Olmadi arkadasim olmadi...
Saygilar...
92 mb ama fm07 için değer bence herkese iyi fm ler
abi indirdim ama nasıl yükleyecez neresine atacaz dosyayı bilgilendirirseniz sevinirim
yav tam siteyi verin ne olur
rapidshareli
orda bir sürü link var arkadaşım.filefront'tan dene sen.rapid'siz.
kurulumu zaten setup şeklinde çıkıyor.programı açıp setup diyorsun.o gereken yere yüklüyor senin endişelenmene gerek yok.
yav siz tam adresi erin ya ne olur ben lamıyom bide kaç dakkada indiriyor
7 0 1 patch 7 0 0'da olmayan diğer başka bazı bugları da beraberinde getiriyor, kesinlikle yüklemeyin bence yazık SI gamese maaalesef
bu yama ne işe yarıyo bi açıklasanız olmazmı ya?
bide siteye girdim de bişi anlamadım nası indircem ki?
Arkadaşlar eğer yama oyununuzu bozduysa sizin oyununz korsan oyundur. Bu yama sayesinde oyunum açılmıyor c...r...a...c...k istiyor gibi yardımlar istemeyiniz YASAKTIR. Lütfen forum kurallarına uyalım.
Oyunu almakta zorluk yaşıyorsanız taksit ile alın her ay 10 YTL ödeyin bu çok mu zor.
işte World de bende yoook
ailem kredi kartı kullanmaz tanıdıklarım içinde master kullanan var flexi falan olmuyor mu yahu![]()
arkadaşım herkez senin gibi 10 taksit alma imkanı yok demmekki neden böle ısrarcısın onuda anlamış degilim doğrudur senin imkanın vardır almışsındır 110 milyonla 2 milyon arasında dağlar kadar fark var bi öğrenci harçlığından arttırıp bu oyunu alabilir ama senin dedigin gibi 110 milyon veya her ay 10 milyon verip bu oyunu alamaz ben yanlış anlama korsana özendirmiyorum ama bu 10 milyon işini diretme bence sen haklısın bizde c...r...a...c..k hakkında hiç bir bilgi verilmiyo diyebilirsin ama gidip orjinal oyun alın diye diretme burda kimse kimsesin maddi durumunun halini bilmiyo herkezin evinde bilgisayar var diye onun illaki maddi durumu elverişli diye bi kanun yok tekrar sölüyorum beni yanlış anlama sen haklısın site için her şey içinde siteye yaptığın katkılar içinde kusura bakma sölemeden edemedim
Bu patchde türkiye ligi yaması ne yazık ki mevcut değil.Ancak türksportal sigamese türkiye ligi güncellemesini yolladığını biliyorum.Madem sigames koymamıs siz yöneticiler db guncellemesini sitenizde yayınlayabilir misiniz?Biz de yükleme imkanı bulsak da şöyle güzelce oynasak?
Bu arada SI gelecek hafta yeni bir yama cikaricak. 7.0.1 de büyük bir kontrat sorunu bulunmus: Bunu cözmek icin yeni bir patch cikacak.
Sorun ve yeni patch´la ilgili konu http://community.sigames.com/eve/for...8492066972/p/1
ya arkadaşlar ben bu versiyonu bilgisayarıma indiremiyorum acaba neden indiremiyorum
So what?
Saike
cok iyi oldu walla
deza nin dediği doğru, yeni bir yama daha yolda arkadaşlar....