1 ile 30 arası toplam 291 sonuç

Konu: Toutatis_V1_Avrupa da da başarıyı yakalayın. Sigames'ten :)

Hybrid View

1. Default

Target Man seçildiği zaman tüm toplar onlara gitmiyor. Target Men kelimesi çoğuldur ve Hedef adamlar anlamına gelir. Forvetinizdeki iki oyuncuyu Target MAn olarak seçeceksiniz. Muhtemel olarak orta yapılanın ters kanadındaki oyuncuile birlikte forvetleriniz gol pozisyonunda oluyorlar. Forvetlerin en uçta olmaları Target Man seçilme nedenlerindendir İyi forumlar.

Taktik tutabilir diye bir durum yok. Tutuyor. Resimler ve sonuçlar ortada. Açıklamalara dikkat edin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by toutatis View Post
    Target Man seçildiği zaman tüm toplar onlara gitmiyor. Target Men kelimesi çoğuldur ve Hedef adamlar anlamına gelir. Forvetinizdeki iki oyuncuyu Target MAn olarak seçeceksiniz. Muhtemel olarak orta yapılanın ters kanadındaki oyuncuile birlikte forvetleriniz gol pozisyonunda oluyorlar. Forvetlerin en uçta olmaları Target Man seçilme nedenlerindendir İyi forumlar.

Taktik tutabilir diye bir durum yok. Tutuyor. Resimler ve sonuçlar ortada. Açıklamalara dikkat edin.
    ya üstad çok emin konuşuyosun tutmayabilir senin takımına uyar, onun takımınıa uymaz olabilir.bana uymadı mesela ama çok emin konuşuyosun yani...

arkadaslar taktik oldukca dengeli ve iyi.her maci kazandirabilecek kadar pozisyon bulup az pozisyon veriyosunuz ben tottenhamda kullaniyorum su anda oldukca memnunum.tavsiye ederim bi deneyin

Nesil
    2006
    Yer
    BURSA&EVDEN

Default harbi super taktik

saol tsk ler westamla smp oldum bu taktikle

5. Default farkili ouyncular farkli taktikler

en basarili taktik ii oyuncuna gore yapilir..ve zamanla oturur bi macla olmaz

taktiği uzun süredir kullanıyorum. aşırı iyi sonuçlar almadıysam da iyi işler çıkardığımı söylemek mümkündür. gerçekten iyi bir kontratak taktiği.Deneyin

Gerçekten çok iyi taktik. Fenerbahçe ile ilk sezonumdayım ve şu anda takımım Gsnin 10 puan üstünde 1. sırada ve sadece 28 maçta 7 gol yedim + sezonun en cok gol atan takımıyım şampiyonlar ligindede çeyrek finalde chelsea ile eşleştim ilk maçı 3-2 yendim. Kanımca şampiyonlar ligi finali oynarım.

walla abicim sen bize resmen bi kalıp weriyosun.bu oyunu keyifli kılmaz.ama yine de zahmet etmişin eline saglık...

paylasım ıcın teşekkurler

Mesaj Yetkileri