Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

31 47.69%
  • Beraber

10 15.38%
  • Galatasaray

24 36.92%
Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 451 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

4 dk uzatma var ama bunun 2 dk sını fb nin oyuncu değişiklikleri alır diğer iki dk sınıda futbolcular düşer kalkar sakatlanır
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Burak Düzgün mesajlar atmaya bak benle alıp veremediğin varsa şimdiki sinirimle değil sonra hallederlz
    sami seninle bir alıp veremediğim yok burda sen nekadar takımını seviyorsan bende en az okadar takımımı seviyorum.sen nekadar sinirliysen bende okadar sinirliyim şuan.çünkü takımımın çok iyi oynadığı söylenemez.söylediğim yanlış değil.sana karşı bişeyde söylemedim alınma..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006

Maç bitti.Fenerbahçe:2 Galatasaray:1
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oleeey be mac bitti dogru soylemek gerekırse macın hakkı gs nındı ama biz aldık oleeeu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

maç bitti tebrikler ...

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

ve yenildik fenerbahceliler tebrikler ne diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Bitti..
    Yazıklar Olsun...
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Fb'ye Tebrikler.

Maçı Kaybediyoruz ama ,
    En Azından Yürekli Bir Takımımız , Terbiyeli 2500 Aslanla Orada Maça Çıktık !
    ve Bir Takım Umarım Bizden Ufakta Olsa Bişeyler Öğrenmiştir..

Sheriff Misafir

Helal sana FENERİM Helal.Fark olmadı ama olsun.bunada razıyız..3 puan gelenek bozulmadı zaten şüphemiz yoktu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Sami tamamen katılıyorum...
    Terbiyeli Fenerbahçe Taraftarı!!na örnek olmuş olmalıyız en azından...

Alex kendini atmayacakta ne yapacak? Futbolun kuralı budur. Ayrıca bizimkilerde son dakikalarda acaba daha değişik nasıl hatalar yapabilirim diye düşünüyolardı. İlk yarıda Fenerbahçe, ikinci yarıda Galatasaray, maçın sonucu 2-1. Fenerbahçe'yi ve Fenerli arkadaşları tebrik ediyorum. Taraftarlar dışında sakin ve güzel bir maç oldu.

Şuan konu güzel gidiyor, yenilen takım, yenen takımı tebrik ediyor, lütfen birbirinizle polemiğe girmeden, takımınızı, hakemi eleştirecekseniz, eleştirin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OgUzKaGaN View Post
    Sami tamamen katılıyorum...
    Terbiyeli Fenerbahçe Taraftarı!!na örnek olmuş olmalıyız en azından...
    ordakı bı grup için 50.000 fener taraftaını elestırmessınız buna hakkınız yok

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

FENERBAHÇE'mi tebrik ediyorum.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    ordakı bı grup için 50.000 fener taraftaını elestırmessınız buna hakkınız yok
    45 Dk. Bize Söven Bir 50.000 kişi varsa eleştirmemiz doğaldır neyse ,
    Fenerbahçeye her şeye rağmen tebrikler..

Polemiğe girmeden fanatizme kaçmadan konu umarım devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

İstediğim kişiyi eleştiririm...
    Hepsi aynı şeyi yaptı...
    Yazıklar olsun staddaki bütün Fenerbahçe Taraftarına..

Sheriff Misafir

maçta küfürlerini eksik etmeyen ve sahaya yabancı madde yağdıran Fenerbahçe taraftarlarını kınıyorum.Aslında onlara taraftar demekte doğru olmaz.
    Takımımıda gönülden kutluyorum.Gelenek bozulmadığı için mutluyum..

cok iyi mücadele ettik.20.dakikaya kadar mükemmeldik.ikinci yarida mükemmeldik,ama fenerbahceliler yendi.tebrikler onlara.söylenecek cok sey varda,ben bunlari msnde konusmak isterim,burada degil.tek söyleyecegim sey bize küfür edenler,yabanci maddeler atip futbolcularimizi sakatlamak istiyenlere yaziklar olsun

1. Fenerbahçeyi tebrik ediyorum 2. Bu maçın hakkı bizimdi 2. yarı resmen ezdik ama futbol tanrıları yanımızda değildi ve bizi ezeceklerini fark atacaklarını düşünen fenerli taraftar ve futbolcular panik havasında bir 2. yarı geçirdiler. 3. bariz penaltımız verilmedi. geri kalanında hakem iyi maç yönetti denebilir. 4. fenerbahçe taraftarının bu yaptıklarından sonra o stad en az 4 maç o stad kapanmazsa helal olsun derim. Terbiyesizliğin önde gideni 5. Ordaki 2500 Galatasaray taraftarını ve canla başla mücadele eden futbolcuları canı gönülden kutluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    1. Fenerbahçeyi tebrik ediyorum 2. Bu maçın hakkı bizimdi 2. yarı resmen ezdik ama futbol tanrıları yanımızda değildi ve bizi ezeceklerini fark atacaklarını düşünen fenerli taraftar ve futbolcular panik havasında bir 2. yarı geçirdiler. 3. bariz penaltımız verilmedi. geri kalanında hakem iyi maç yönetti denebilir. 4. fenerbahçe taraftarının bu yaptıklarından sonra o stad en az 4 maç o stad kapanmazsa helal olsun derim. Terbiyesizliğin önde gideni 5. Ordaki 2500 Galatasaray taraftarını ve canla başla mücadele eden futbolcuları canı gönülden kutluyorum
    Herşeyimle katılıyorum Burak Abi...

Nesil
    2006

Maç başladığında içimdeki seste bu maçı alacağımızı söylüyordu ve öyle oldu.

Fenerbahçe maça kontrollü başladı ve iki dakika içinde iki gol atınca G.Saray'ın kurgusunu bozdu ve ilk yarıyı böyle bitirdi.Onun dışında zaten fazla bir pozisyon olmadı.

İkinci yarıda tamamen çekilmiş bir F.Bahçe ve cift forvete dönmüş bir G.Saray vardı. G.Saray'ın ataklarını izledik zaten bir pozisyonda gol oldu ve son dakiklar benim kalbim durmak üzereydi. Uzatmada top kontrolü bizde olunca son beş dakkikaya rahat girdik ve kazandık.

Hakem hataları gelince Alex iki pozisyonda da faul bekledi ama ikiside faul değildi. Çünkü Alex bunları çok iyi yapıyordu. Hakem'in gösterdiği bütün kartlar doğruydu. Okan Buruk'a kırmızı kart göstermesi gerekiyordu Çünkü sahada ki bir madde'yi tribüne attı ama bunu görmemişse bile dördüncü hakem ne yapıyordu.

Maçtaki en iyi adam Kezman'dı bütün saha koştu çabaladı ve golünüde attı.

Son olarak G.Saray'lı futbolcuları kutluyorum yüreklerini sahaya koydular ama olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    Taraftarımızı kınıyorum..
    anaaa paulista taraftari kiniyor saka saka. bir cin atasozu var arkadaslar : Eger bir fenerbahceli kendi taraftarini kiniyorsa tsunami olabilir. heheheee

Nesil
    2006

Bence yücel bu konu hakkında çok güzel bir yorum yaptı.Tüm taraftarlar küfreder ama gerek aziz yıldırım olsun gerek fenerbahçe camiası olsun hep bizim taraftarımız küfretmez,sahaya yabancı madde atmaz derlerdi sonucu gördük.Her zaman diyorum tüm taraftarlar böyle Türkiyede ayrım yapmak saçmalamaktan ileri gidemez.Bu tartışma hakkında söyleyeceğim son sözlerdir bunlar.

Fenerbahçeye tebrikler.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

evet bi penaltımız verilmemiş izliyip görücez

Bu maça yakışmayan isimler, Fenerbahçe taraftarı, Okan Buruk, Lugano ve Hasan Şaş

ha birde luganonun atılması lazımdı paso el kol itiraz etti. birde alex çok atıyor kendini yazıktır bu kadar terbiyesizlik olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Hani hepsi çok profesyonel futbolcu ya o bakımdan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    ha birde luganonun atılması lazımdı paso el kol itiraz etti. birde alex çok atıyor kendini yazıktır bu kadar terbiyesizlik olmaz
    galatasrayda onde olsa boyle yapardı oyuncular

Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri