Fenerbahçe
Beraber
Galatasaray
iyi oynadık falan filan...avutalım kendimizi...ne oldu?liverpoolda iyi oynadık sonuç? bu maçta iyiydik sonuç? bize sonuç gerekiyo beyler.cihanla ergünle olacak iş değil bu...
hakem kritik hata yapmadı ama ilk yarı takdirlerini fener lehine,ikinci yarı da galatasaray lehine kullandı bana kalırsa...
en azından beraberliği hakettiğimizi düşünüyorum bu maçta...
taraftar son dakikalarda oooo cimbom ananı sevim diye tezahürat yaparken tümer in taraftarı çoşturması daha çok ses istemesi o zatın kişiliğini gösterdi...
ilkkez bir fener maçı izledim...iyi ki küfür edilmiyormuş bi de edilse neler olurdu...
ayrıca da yedek kulübemize resmen taarruz düzenlendi.3 dakikalık bi işgalden sonra taarruz güçleri geri çekildi...ölü yok ama gerets gazi oldu...
mondragona atılan sularla çok rahat duş alınırdı yani.bi de şampuan atsaydınız bari...
denizi beğenmeyen fenerlilere sesleniyorum...cihana bakın biraz da beğenmediğiniz adamı bi gözden geçirin...
yorumum budur arkadaşlar...lütfen karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde fanatizmden uzak sakin yorumlar yapalım...
son olarak fenerbahçeyi tebrik ediyorum...
Bizim taraftarımıza bu kadar laf atıyorsunuz ama geçen yıl oynanan kupa maçında G.Saray'ın attığı yabancı maddeler geçen Trabzon maçında sahaya atılan koltuklar hiç konuşulmadı nedendir acaba?
Kusura bakmayın ama adam orada zaman geçiriyor, tamam kızıyoruz ediyoruz, bende maç içinde sinirlendim, bu kadar yatılır mı diye ama bu skor tam tersi olsaydı orada Alex yerine Ümit Karan fln olurdu.. Bunlar futbolun içinde olan çok doğal hareketler.
Neyse beyler Herşeye rağmen sonuç 2-1 Artık bişi değişmez. Sadece Alacağımız Cezaları düşünmemiz lazım. Ama Isınırken Sabrinin Kale Arkasındaki 10.000 Fenerbahce taraftarına yaptıklarını kimse neden göz önünde bulundurmuyor bunları??
Bırakında biraz da biz küfür edelim cezası neyse öderiz.![]()
Maç hakkında hakem hakkında yorum yapmayacağım pek, ilk yarı 2 dakikada 2-0 oldu herkes acaba mı dedi bence, buna FB li futbolcular da dahil futbolda en kötü şey rakibi küçümsemek ve cezasını az daha puanla ödüyorduk, umarım bu onlara iyi bir ders olmuştur. İlk yarının yıldızları 2. yarı döküldü maç bitsin diye 70dk.de dua etmeye başladım.
Sonuçta kazandık mutluyum, saha kapanırsa maç muhtemelen İzmir'de olur o nedenle bence kapanmasında bir mahsur yok![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Neyse Maraton uzun nede olsa....
Sonunda belli olacak herşey..
Emrah Abi haklı iyiki yendiler...
Şimdi elleri kolları havada 2-3 ay eğlenirler..
Sezon sonunda kapaklarını baş köşeye koyarlar...
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
arkadaşlar müneccimlikte çok iyisiniz nerden biliyosun ümitin yatacağını fal mı açtınız bugün için?? galatasaray önde olursa ümit yatacak mı çıktı?? komik komik yorumlar... sizin yaptıklarınız niye konuşuluyor biliyor musunuz?? çünkü sizin saygı değer başkanınız bizim tribünlerimizde böyle şeyler olmaz diyor ya bize bugün çok iyi gösterdiniz olmadığını ondan konuşuluyor
bıktım artık fenerasyonun bu tür işlerinden adamlar oynamadı ama maçı kazanmayı bildiler takımda inanç yok sabri girdi oyuna mükemmel oynadı bu gün galatayı tutuyordum keşke kazansaydı ama galatasaray haketmişti maçı
2,5-3 yıldır susan ağzında küfürü bulundurmayan ve sadece takımını destekleyen taraftarımız bugün kötü şeyler yaptı bence iyi yaptılar hepsini tebirk ediyorum çünkü bu küfür sadece bu statta öneleniyordu diğer klüpler hiçbir çalışma yapmıyordu taraftar en sonunda patladı bence iyi oldu maça gelince ilk yarı fenerbahçe üstündü.2. yarı galatasaray Fenerbahçe pozisyonları değerlendirdi.Galatasaray değerlendirmedi.Ben 3-1 diye tahmin ediyodum ama 2-1 oldu olsun o da yeter
sanırım penalti verilmedi :@
turkiyenin en centilmen taraftarini gorduk 33.hafta elbet gelecek
evet bunun sami yeni var ve ben o maçta yerimi alacağım şartlar ne olursa olsun
sami yende zaten bu maç olsaydı fenerbahçe çoktan fark yemişti
Nihat özdemir az önce stadyumda fenerbahçe taraftarı canı gönülden kutladı.
Ardından da biz şu ana kadar hiç hakemler hakkında konuşmadık dedi.Gülüyorum sadece
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
"Türkiyenin en centilmen takım ve taraftarı bizimdir.!!!"
Alıntıdır....
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Penaltı dediğiniz pozisyon hangisidi tam hatırlayamadım?
Lütfen Ortamı Tartışma Ortamına getirmeyin. Herkes kendi yorumunu yapsın.. Başkalarının yorumuna sataşmasın...
Aynı durumda Ümit olsun Kellemi koyuyorum yatar yatar kalkmazdı.
Ümitin nekadar çakal bir futbolcu olduğunu herkes biliyor
fenerbahçe ne yaptı yaptı maçı almayı başardı ama bunu hiç haketmedi
orda önder kafa ile vurmak istedi zaten kafasınıda salladı top orda eline çarptı diye gördüm ben
Rapor veriyorum:
Kadıkoy cıkartması püskürtülmüştür.![]()
Tebrik ediyorum tüm futbolcularımızı.Gelenek bozulmadı
Sesim gitti ama olsun Fenerbahce'ye sesım feda
Çamur atmaya çalışanlara gelince Güneş balçıkla sıvanmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti