Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

31 47.69%
  • Beraber

10 15.38%
  • Galatasaray

24 36.92%
1 ile 30 arası toplam 451 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2,5-3 yıldır susan ağzında küfürü bulundurmayan ve sadece takımını destekleyen taraftarımız bugün kötü şeyler yaptı bence iyi yaptılar hepsini tebirk ediyorum çünkü bu küfür sadece bu statta öneleniyordu diğer klüpler hiçbir çalışma yapmıyordu taraftar en sonunda patladı bence iyi oldu maça gelince ilk yarı fenerbahçe üstündü.2. yarı galatasaray Fenerbahçe pozisyonları değerlendirdi.Galatasaray değerlendirmedi.Ben 3-1 diye tahmin ediyodum ama 2-1 oldu olsun o da yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    2,5-3 yıldır susan ağzında küfürü bulundurmayan ve sadece takımını destekleyen taraftarımız bugün kötü şeyler yaptı bence iyi yaptılar hepsini tebirk ediyorum çünkü bu küfür sadece bu statta öneleniyordu diğer klüpler hiçbir çalışma yapmıyordu taraftar en sonunda patladı bence iyi oldu maça gelince ilk yarı fenerbahçe üstündü.2. yarı galatasaray Fenerbahçe pozisyonları değerlendirdi.Galatasaray değerlendirmedi.Ben 3-1 diye tahmin ediyodum ama 2-1 oldu olsun o da yeter
    gercekten boyle dusunuyorsan ayip yani. fener taraftari sadece statta kufur etmiyor. sokakta stat disinda kufur etmek normal mi?

`paulista kizma sadece sakaydi`

Quote Originally Posted by juninho_paulista
    tamam affettim

Del Piero_10 Misafir

Nihat Özdemir taraftar görevini yerine getirdi tebrik ederim diyor

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Adnan Polat nihat özdemir hakkinda gereken konusmalari yapmisti.nihat özdemir insallah alisamiyene gelir.taraftarlar onlara 90 dakika ana avrat küfür eder,yabanci maddeler atar.ozamanda nihat özdemir bizi kinamazsa bende buraya kellemi koyarim

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Yazıklar olsun...
    Ne diyelim...
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    gercekten boyle dusunuyorsan ayip yani. fener taraftari sadece statta kufur etmiyor. sokakta stat disinda kufur etmek normal mi?

``
    böyle düşünüyorum çünkü kendimden örnek vereyim bir toplumda ben kötü birşeyin önlenmesini bir süre engelliyorum engelliyorum bakıyorum ki etrafım yine o zaman bende çabalamam başka örnek olarak mahallemde ben kapının önüne çöp atmam ama komşularım atmaya devam ediyor o zaman bende rahatsız olur bende kapının önüne çöp atarım bunun gibi bişey

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by emrah44 View Post

`paulista kizma sadece sakaydi`
    tamam affettim

Derbi maç.Ortam gergin.Dünyanın hangi derbisinde küfür duyulmamış..
    Tabiki burda küfür fln savunmuyorum ama gergin bir ortamda herkes herşeyi söyleyebiliyor.GS liler şu an küfür etmiyormusunuz bizim için??

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    tamam affettim

Derbi maç.Ortam gergin.Dünyanın hangi derbisinde küfür duyulmamış..
    Tabiki burda küfür fln savunmuyorum ama gergin bir ortamda herkes herşeyi söyleyebiliyor.GS liler şu an küfür etmiyormusunuz bizim için??
    hayır etmiyoruz ama bu küfür edenleri ve destekçilerini allaha havale ediyorum. ve sami yene bekliyorum

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    hayır etmiyoruz ama bu küfür edenleri ve destekçilerini allaha havale ediyorum. ve sami yene bekliyorum
    Sadece sen değil burda msnimde herkeze fenere ayrı bir küfür yazmış..
    küfürü fln savunmuyorum savunulacak bir yanı yok..
    Bizi bukadar eleştireceğinize birazda kendinizi eleştirin Futbolcularınızın beceriksizliğinden bahsedin..

Mesaj Yetkileri