Diğer oyuncularla anlaştım ama Torres'le anlaşamıyorum teklif ettiğim maaş 1 milyon YTL az. Daha fazla teklif edemiyorum. Torres'i satmayı düşündüm ama kimse almak istemedi nasıl iş ya? Böyle olunca da adam şimdi bana gıcık gidiyor, oynamıyor. Devre arasında acaba bedava kaparlar mı yoksa bana para kazandırarak mı gider bilemiyorum. Bu arada bu sözleşme yenileme sorunundan dolayı birçok oyuncumun morali düşük şu an. UEFA kupası ön eleme turunda Saturn diye bir takım çıktı. İlk maç deplasmanda 0-0 bitti. İkinci maçta 3-0 öne geçtim. Sonra hücüm futbolu oynadığım için biraz defansa çekilmeyi unutunca maç 3-3 oldu elendim. Bu Saturn kim ya? Adını bile yeni duydum herhalde rus takımı. Abi ne yaptıysam engel olamadım ama 3 şut 3 gol yani öyle pozisyona girmediler de. Önce W.Bremen çıktı ŞL'den elendim. Şimdi de UEFA ligde de R.Sociedad'a yenildim bu hafta. Yav nerden çıktı bu maaş yenilemesi. Hem de en önemli oyuncular. Böyle giderse kovulacağım. Barcelona'ya yenilmiyorum Sociedad'a yeniliyorum ya işte buna yanıyorum.