Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

31 47.69%
  • Beraber

10 15.38%
  • Galatasaray

24 36.92%
1 ile 30 arası toplam 451 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by jacke View Post
    özürdilerim kardeş.alt tarafta yazdıklarını görmedim.ama ortam cok gergin.dediğim gibi hayat devam ediyor..bu bizim milletin insanları maç seğretmeyi öğrenemeyecek.bi fenerli olarak cok üzüldüm mondragona.yani adamın allah korusun bi tarafına isabet etse çok kötü.adama peşpeşe su şişesi atiolar.adam aldırmamaya devam ediyor.tekrar ediyorum ben fenerliyim ama böle şeyler cok yanlış bunları yapanlarda cezalandırılsın.stada sokmasınlar.gerekirse seyircisiz maç cezası versinler.böle aptalları stadlarda barındırmamak lazım.
    Sorun diil .. Herkes gergin ama böle olmaması gerekio aslında .. İnsanlar istedikleri takımları tutmakta özgür bu öfke nie anlamıorum.. Acaba bizim torunlarımız hoşgörülü ortamlarda maç seyredebilecek mi ...

aslında bu tribün terörü denen şey bizlerin sorunumu?yada bunları sahaya atanların sorunumu?problem aslında ne onlarda ne bende nede sizde..en büyük sorun tribün konusunda yasaların olmaması.bu akşam stadyum programında belirttiler.bunu kaç defa başvurulmuş hep kapıdan dönmüş.ingilizler tel örgüsüz ve o kadar sahaya yakın olmasına rağmen neden kimse girmeden nasıl maç seğredior..tamamen kurallardan.cünkü siciline işliyor.acaba merak ediyorum kaç kişinin daha zarar görmesi gerekiyor bu yasaların ortaya konması için?yada illaki birini kurban mı vermemiz gerekir?ama olmadı yapamıyoruz yapmadık..Unutmayınki bu dünya herkes ölüp gitçek.ve yalnız insanlık kalicak.lütfen bunların bilincine varalım..saygılar herkese iyi akşamlar

Mesaj Yetkileri