Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Kendı hıkayenı baska yerde anlat yada baska konu ıle arkadasın konusunu kırletme

Benim bu konuyu buraya yazmanin nedeni başlığının Atletico Madrid Alanı!!! diye geçmesi ve bu başlığı açan arkadaşın yazdığı ilk paragraftaki ifadeleridir.
Quote Originally Posted by emrah44 View Post
[COLOR="Red"]Arkadaşlar arasıra yazdığım Atletico Madrid maçları hikayelerini bundan sonra bu konudan paylaşmayı düşünüyorum. Gereksiz konu kalabalığı olmasın diye. İlk konularımı şimdi tekrardan bu konuya ekliyorum bundan sonra yazarsam yine burdan okuyabilirsiniz. Ayrıca Atletico Madrid'le ilgili herşeyi burda tartışalım diyorum. Bilmem ne dersiniz? Şimdi eski konularla başlayalım...
Burada özellikle "Ayrıca Atletico Madrid'le ilgili herşeyi burda tartışalım diyorum. Bilmem ne dersiniz?" kısmına bakarak bu konuyu buraya yazdım. Forumda konu için yeni başlık açılması iyi olmadığını dşünüyorum.

İkinci olarak mesajlara bakarsan konuyu açan arkadaş bu yazı için tepki göstermezken senin tepki göstermen biraz tuhaf olmuş.

Bu alanda gereksiz bir tartışmaya girdiğim için özür dilerim ancak yapılan yoruma cevap vermem gerekiyordu . Bundan dolayı herkesten özür diliyorum.