1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Süper Lig 17.Hafta maç tahminleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ömer Abi bu konuda açıklama yapmış. Yani banko maçları biz belirleyemiyoruz..

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    barancım,banko maçı her hafta ben bir maç belirliyorum sadece o maçtaki beraberliği tahmin eden üye 4 puan kazanıyor.bu hafta kırmızıyla belirttiğim GAZİANTEPSPOR-KONYASPOR maçı banko maçtır.maç berabere biter ve sende berebare olur demişsen 4 puan alacaksın.kısaca bu şekilde

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ya Omer abi bu banko mac olayini soyle degistirsek olmazmi

Her hafta senin belirledigin gerilimi yuksek bir mac olur ve bu macta beraberligi degil dogru tahmini bulan 4 puan alir.bence boyle daha iyi olur.
    Yada soyle olabilir,herkes bir banko mac secer maclar arasindan eger o maci bilirse 4 puan bilemezse -2 puan alir gibi...

Bence boyle mantiksiz olmus,cunku mesela bence Gaziantepspor - Konyaspor maci berabere bitmez(mesela) bu durumda ben magdur olmus olurum sonucu bilirsem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Bence boyle mantiksiz olmus,cunku mesela bence Gaziantepspor - Konyaspor maci berabere bitmez(mesela) bu durumda ben magdur olmus olurum sonucu bilirsem.
    Evet. Bende çünkü Konya'ya verdim kazanır diye. Bence maçı doğru bilen 4 puan alsın Ömer abim
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Mesaj Yetkileri