Ben de 06'ya devam ediyorum.Van persie bir sezonda 52 gol 26 asist yaptı.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
selam beyler nasılsınız![]()
bende de gözükmüyor...Ve de avatar koyamıyorsun...
Alican sen de Villereal'i seçme, Trabzon'u seç ve UEFA'yı al da görsün o da kimin ne olduğunu..![]()
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bende GS ile 8'de 8 yaparak çeyrek finale geldim ŞL'de. Sonra önce PSV'yle 1-1 kaldım kendi sahamda. 1-0 yeniyolardı. 93'te Necati attı. Koçum benimŞimdi 2.maçımı yapcam. Elencem gibime geliyor
. PSV acayip zorluyo.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bilgisayar ekranını yatay çevirdim ve çok güzel oldu. Ekran 17" LCD'ti şimdi 19" LCD'miş gibi geliyor bana...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Herkese iyi geceler arkadaşlar, ben kaçtım.
(Aha 6 yıldızım dolmuş..)
İyi geceler Can. Sanada hayırlı olsun benim gibiBu arada ben bir ilk olmuşum.
6 yıldızlı ilk üye. Sonra da Can
Bu arada PSV maçının ilk yarısında 0-2 yenerken, fişine takıldım ve gitti maç![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Can tebrik ederim altı yıldız olmuşsun ama bu mesajı yazarken online değilsin ne kadar forumda online gözüksen bile...Neyse saçmaladım biraz iyi geceler... Msn de demiştim ama bir kere daha diyeyim.
Bizim okulda ki rehberlikçinin öyleydi güzel bir görüntüsü vardı bu gün ben bunu tescilledim.
merhaba cafe milletinin insanlari
nasilsiniz
oooo baran bey biz iyiyiz siz nasılsınız![]()
hosbulduk arkadaslar.bende iyiyim saolun.
ödevimi yapmak icin internetin basindan kalktim,ana uyuyakalmisim
yarim saat önce kalktim![]()