1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Süper Lig 17.Hafta maç tahminleri

Hybrid View

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    evet ömer abi arkadaslarinda dedigi gibi gaziantep-konya maci banko olsun ama kim o macin sonucunu bilirse 4 puan alsin,yoksa herkes 4 puan almak icin beraberlik oynar ve de bu cok mantiksiz.gaziantepin 1 futbolcusu kirmizikart cezalisi,bu hafta vestelden 4 tane yediler.yani bu maci konya kesin alir.bence sen her hafta sadece 1 mac banko olarak belirle,bizde o macin sonucunu yazalim.kiminki tutarsa o 4 puan alsin.
    arkadaşlar bu konuda değişiklik olmayacak.çünkü herkesin banko maçı kendisinin tahmin etmesi benim işimi kat be kat zorlaştıracak.benide düşünün lütfen herkes 0 verirse diye bir şey yok.sonuçta buda diğerleri gibi tahmine bağlı.işi riske atıp sıfır puan almakta var yani ayrıca konyasporunda 6 tane sakat oyuncusu olduğunu unutmayın.bence en büyük ihtimalle berabere bitecek maç bu

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    arkadaşlar bu konuda değişiklik olmayacak.çünkü herkesin banko maçı kendisinin tahmin etmesi benim işimi kat be kat zorlaştıracak.benide düşünün lütfen herkes 0 verirse diye bir şey yok.sonuçta buda diğerleri gibi tahmine bağlı.işi riske atıp sıfır puan almakta var yani ayrıca konyasporunda 6 tane sakat oyuncusu olduğunu unutmayın.bence en büyük ihtimalle berabere bitecek maç bu
    ok ozaman ömer abi,ben de konya macini editlesem olurmu?cünkü bu banko kuralini bilmeden oynamistim.eger sorun olacaksa arkadaslar araasinda hic karismam.

Mesaj Yetkileri