bence seceneklere en sapıkta eklensin benim favorim tartışmasız yücel olur
Originally Posted by nekop bence seceneklere en sapıkta eklensin benim favorim tartışmasız yücel olur yaw ne gerek var ya hem yücel abinin hiç sapık olduğunu görmedim
So what? Saike
Originally Posted by semsi1991 yaw ne gerek var ya hem yücel abinin hiç sapık olduğunu görmedim sen o konunun çok uzagındasın şemsi anlican sen giderken biz geliyorduk
Originally Posted by nekop sen o konunun çok uzagındasın şemsi anlican sen giderken biz geliyorduk anladım
Originally Posted by nekop sen o konunun çok uzagındasın şemsi anlican sen giderken biz geliyorduk sapıklık değildi o serhat eli kaymıştı ya
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden, Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Originally Posted by nekop bence seceneklere en sapıkta eklensin benim favorim tartışmasız yücel olur olum serhat senin bi açığını yakalıyim var yaaa adına web sitesi açcam bak görürsün
Originally Posted by comandante olum serhat senin bi açığını yakalıyim var yaaa adına web sitesi açcam bak görürsün ne sitesi açıcan daha photoshopta comandante yazamıyormuşsun ?
Forum Rules