Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 266 sonuç

Konu: İyi ki aldım dediğiniz futbolcu var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana ßursa AntaLya Kargo Gißiyim Vallahi

En iyisi bence FM de Mateja Kezman orta sahada Mehmet Aurelio Muhammed Sissoko
    Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız

Yabancı olarak Sherman Cardenas (AMRC) tek geçerim, onun gibi Marcelo(WBL), Alexandre(FC), Kerlon(AM/FC), Michael Shmoller (DC/DMC)(ismini yanlış yazmış olabilirim sonucusunun) , mükemmel genc yetenekler....

Yerli olarak da Nuri Şahin ne pahasına olursa olsun alınacak bir oyuncu, Forvete Necati Ateş, Gökhan Ünal, orta sahada malum Nuri, Tuncay ve Yıldıray da felaket oynamasına karşın fiyatı biraz yüksektir...Defansta ise Hamit Altıntop sag kanattan yılan gibi süzülür arı gibi sokar

Bir de Sultan Cem diye bi eleman var gencecik yanına Erkin Caner i koy akıllara zarar oyun oynuyolar...

Aklıma geldikçe yazarım ....

Aklıma gelmişken kaleci olarak ta yerli ısrarınız varsa Gökhan Tokgöz, Rüştü ve Volkan Babacandan şaşmayın... Altyapınız saglamsa ve geliştirme yaptıysaniz kendi kalecileriniz cıkacaktır...

Altyapı bu oyunda cok önemli arkadaşlar akıllara zarar oyuncular yetiştirebiliyorsunuz..15-16 yasındaki özelliklerine kanmayın ısrarla çalıştırın 18-19 yaşında as takıma rahatlıkla cıkarabileceginiz oyuncular yetiştirebilirsiniz...18 yasında pilot takımınıza kiraya yollayın mac tecrubesi edinsin ihmal etmyin...Bunlar önemli faktörler kullanın derim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mokoena birde gokhan unal.barcayi deplasmanda 3-0 gecerken inanilmazlardi.

bence marcus bent i aL işine yaRAr hemde ucuz

elbette ki jermain defoe iyi bir antrenman programi ile de super bir forvete sahip olursunuz

michel schmoller ve kerlon süper oyuncular yaw

Brezilyalı Bruno Cesar 18 yaşında AM/FC oynuyor çok beğendim..yaşı genç olduğu için rotasyon uyguladığım maçlarda oynuyor şu anda 5 maçta 4 gol 2 asist yaptı..

kaleci igor akinfeev i real madrid e getirdim adam gol yemiyo ya

van buyten kesinlikle adami roma ya aldim her mac macin adami oluyo defansda durdugu yetmezmis gibi bi de gol atiyo

d.carvalho (amc) - manuel fernandes (mc) - koray içten (dl,wbl,ml) - cem sultan (sc) - özgürcan özcan (sc) - oğuz sabankay (mc) - jose sosa (amc) - muntari (ml,mc) - vitolo (dm) - mehmet topuz (dr,mr) - hamit altıntop (dr,wbr,mc) - wagner love (fc) - gökhan ünal (sc)
    bazılarının pozisyonlarını eksik yazmış olabilirm..
    hepsini tawsiye ederim, hepsini deneme fırsatım oldu

adu ve kompany

13. Default

adu'yu denemeye korkuyorum. malum, galatasaray ile oynuyorum ve 6 yabancı sınırımız var.

onu almak için 3 sezondur 7.50'nin altına dü$meyen carrusca'yı mı, 28 milyon $ verdiğim raul garcia'yı mı, wonderkid'im kerlon'u mu, kalemi kapatan mihaylov'u mu, defansın belkemiği garay'ı mı yoksa 62 maçta 58 gol atan mauro zarate'yi mi satayım..

zarate eski takımında böylesi bir performans ile oynuyordu.. yeni aldım

Her zaman Freddy Adu çünkü ne zaman alsam en az aldığım fiyatın 3 katına satyıyorum.Bunun yanında da kazandırdığı kupalar da cabası...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kesinlikle eddie johnson.hem hızlı, hem fiziği iyi, hem kafacı ,teknik, bitirici,
    ideal forvet..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Punisher View Post
    d.carvalho (amc) - manuel fernandes (mc) - koray içten (dl,wbl,ml) - cem sultan (sc) - özgürcan özcan (sc) - oğuz sabankay (mc) - jose sosa (amc) - muntari (ml,mc) - vitolo (dm) - mehmet topuz (dr,mr) - hamit altıntop (dr,wbr,mc) - wagner love (fc) - gökhan ünal (sc)
    bazılarının pozisyonlarını eksik yazmış olabilirm..
    hepsini tawsiye ederim, hepsini deneme fırsatım oldu
    walla koray içten her açtığımda böylemidir bilmiyorum ama bende şu anda süper bişe demekki tesadüf deilmiş..

3.sezonum austalia yı çalıştırıyorum ayrıca tim cahill öğrencim olur uzak şutlarına hastayım. peter crouch aldım GS için biraz zor ama başardım
    M.unt john o-shea aldım tavsiye olunur. 3.sezonda daha transfer yapamadım iyi transfer araştırıyorum

arkadaslar westham utd de etherington var bi arkadasim tavsiye etti bence aldi mukemmel 14m ytl kapattim isi

bide berbatov var arkadaslar kesinlikle sart sinan kaloglu da supper

fernando gago dm oynuyo ve iyi isler cikartiyor

uğur yıldırım süper iiiki almışım tam bir frikik ustası ve bitiricilik süper sağ forvette süper oynuyo bu 1, 2. olarakta lille den DM mevkisinde oynayan jean II makoun süperadam 23 yaşında kesin alın derim..

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    walla koray içten her açtığımda böylemidir bilmiyorum ama bende şu anda süper bişe demekki tesadüf deilmiş..
    BURDA YAZDIĞIM HER OYUNCU İİDİR. HER OYUNU AÇIŞINDA SUPERLER BENCE DİĞERLERİNİ DE DENEMELİSİN BU ARADA EDDİE JOHNSON DA ÇOK İİ EKLEYEYİM DEDİM

Nesil
    2005
    Yer
    cehennemin dibinden

eddie johnson yada cesar delgado ikiside çok iii ama cesar delgado büyük takımlarda pek iş yapmıo helede tek forvet oynuosanız güwenmein derim ama eddie johnson her şekilde oynar

tek kelimeyle de guzman ve modric

omer-faruk-14 Misafir

Sergey Kissssssssliy mutlaka öneririm.80K'a aldım şimdiki değeri:15M Her maçta gol atıyo

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

farfan ve jose sosa gerçekten benim uefa kupası ve sampiyonlar ligi kupası almamda en büyük işleri onlar yaptılar

27. Default

vitti vitti vitti forvette aldığım en iyi oyuncu sanırım herzaman söylüyorum bu adam manyak
    şuanda real madrid ile şampiyonlar ligi yarı final oynuyorum ve capello nun demeci şöyle vitti çok tehlikeli bir oyuncu eee kimin oyuncusu

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Tiago de Oliveira (ST) Adamı 2 Milyon € Aldım Adımın Bonservis Bedeli Suan 12 Milyon € İngiltre Liginde 18 Gol Attı Düşünün Yani Adam Daha 21 Yaşında Bence Herkese Öneririm Gremio Takımından Aldım Ben Bu Futbolcuyu Shevcenko Y a p a c a m

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sıtenın unoffıcıal yamasını yukleyenler canerı kesınlıkle kacırmayım derım adam super super

ender07 Misafir

anderson(porto) karim benzema carlos tevez

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri