1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Iste simdi foya ortaya cikti...

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by e_mali View Post
    Beni sok eden bir cevap, uzuldum.

Perpetua nın bu konuda yazdıklarının her kelimesine katılıyorum. Cok dogru tespitler yapmış. Ama bizler olayı yine farklı yerlere cekmisiz.
    Bravo....
    Abicim ben zaten hiçbir şekilde dediklerine itiraz etmedim.Şu şu şu yanlışta demedim.Ön yargı olayını biraz geç yazmış olsam gerek.Ömer abi sonucunda araştırma konusunda bizden onlarca kat üstün..Bunun farkındayım ama birşey dikkatimi çekti.Her konuda yazdığım herşeyde lafı ortaya yollayıp benim üstüme fanatiklikten bahsediyor bu durum beni açıkçası çok üzdü...

Ayrıca Meddah abi sende o laflarımı yanlışa çekmişsin

Yani size göre "işçi sınıfının takımı" hakaret gibi bir şey.. Hemen "olur mu bea, bizim kombineler ikibuçuk milyar" diye antitez getiriyorsunuz.
    Böyle bir kelime kullanmadım ben hakaret felan.İşçi sınıfı diye tabir ettiğimiz sınıf ülkemizin en az gelirine sahip yoksulluk sınırının altında yaşayan insanlarımız orjinal metine göre ?????
    sonuç olarak bir GS-FB maçı KALE ARKASI bileti 45 YTL.. Maaşlarının , asgari ücretin 10/1 'den fazla... 100 Yıl forması 110 YTL.. 4/1'den fazla..
    bu durumda işçi sınıfının bu takıma uzaktan destek vermesinden başka çaresi yok.Sonuç olarkatta bu insanlarımız FB'den uzaklaşıyor.Bunun tek nedeni taraftarı MÜŞTERİ olarak gören ** ki ülkemizdeki TV gelirleri ve diğer gelirler baz alındığında haklılar ** yönetimdir..
    Gazete olaya tam bir politika yaparak yaklaşmış..Üstüne kalın bir branda çekilmiş siyasi bir yazıdan başka birşey değil bu yazı..Bir tabir vardır ülkemizde ince ince kıymak diye aynen odur bu gazete haberi..Bu tür haberlerle dünyanın türkler üzerindeki düşünce yapısını etkilemek amaç..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Abicim ben zaten hiçbir şekilde dediklerine itiraz etmedim.Şu şu şu yanlışta demedim.Ön yargı olayını biraz geç yazmış olsam gerek.Ömer abi sonucunda araştırma konusunda bizden onlarca kat üstün..Bunun farkındayım ama birşey dikkatimi çekti.Her konuda yazdığım herşeyde lafı ortaya yollayıp benim üstüme fanatiklikten bahsediyor bu durum beni açıkçası çok üzdü...
    Erencigim. O fanatiklik kelimesi ortaya atilmis bir seydi esasinda. Sadece kendi ustune alinmana uzuldum. Her ne kadar arada sirada kendini kaptirsan da normalde mantik cercevesi icinde tartisma yaptigini biliyorum. Yanlis anlattiysam kendimi ozur dilerim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Erencigim. O fanatiklik kelimesi ortaya atilmis bir seydi esasinda. Sadece kendi ustune alinmana uzuldum. Her ne kadar arada sirada kendini kaptirsan da normalde mantik cercevesi icinde tartisma yaptigini biliyorum. Yanlis anlattiysam kendimi ozur dilerim.
    Yok estf..
    Sonucunda hepimiz klavye başındayız.Kişisel fikirlerimizi törpüleyerek veyahut karışık anlık duygularla yazabiliyoruz.Sanırım bu seferki tartışmayı başlatan -tartşıma olmasa da pek- benim..O yüzden özür dilemesi gereken benim
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri