1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Cimbomda Ilk Hedef Yerli Hoca

Hybrid View

Ziya Doğan'ı alın ben kefilim :P

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Ziya Doğan'ı alın ben kefilim :P

kel - ilaç - baş / üçgeni kurun artık..

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post

Promosyonuylan veriyoruz.Fatih Akyel,Gökdeniz de yanında hediye.Başkan arayışınız olursa ondan da bir tane mevcut elimizde çok iyi lisanslı ürün mağazası kapatır!

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Promosyonuylan veriyoruz.Fatih Akyel,Gökdeniz de yanında hediye.Başkan arayışınız olursa ondan da bir tane mevcut elimizde çok iyi lisanslı ürün mağazası kapatır!

bizde asıl problem başkan zaten, ama bizdeki yaraya sizin başkanda merhem olamaz 2sini birden biz başkasına verelim en iyisi

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post

ben kurdum galiba çook zor olmadı da ....

bu yönetim her bi başarısızlıkdan sonra galatasaraylıların kalbinde taht kurmuş insanları kendine siper etti ... önce f.terim i getirdiler sonra kötü gidişin bütün nedeni imparatormuş gibi onu yolladılar ... kendileri koltuklarında kaldı ... sonra galatasaraylılar kime hayır diyemez... (hagi ye) ... hagi geldi ki bence erken geldi ... sonra yine bütün başarısızlık hagi ye bağlandı ... yönetim hala koltıkda ... bu arada hagiyle birlikte ergün gürsoy u da unutmayalım ... sonra bunlar da gitti .... şimdi sıra kimde mi ... adnan polatta galatasaraylıları ona düşman edecek polat ve geret istifa edecek .... yönetimde sayın canaydın olaylardan habersiz gibi etrafına bakıcak ... artık ondan sonra ali sami yen ve metin oktayı mezardan kaldırsa yönetimine alsa o koltukta kalamaz .... ben gerets e nedense kızamıyorum böyle bi başkan kimin başında olsa bence anca bu kadar başarılı olur ....

Mesaj Yetkileri