Vay be ne bilgili arkadaslar varmıs be

1)Trabzonspor'un adını dogru yazın bu konuda yazanı kınıyorum

2)Yattaraya yazık oluyormus trabzon gibi takımda bunu diyen arkadas hic mac izlemiyor heralde senide kınıyorum biz buyuk takımız hiçbir futbolcu bizden yani trabzonspordan buyuk değil tıpkı diğer takımlarda olduğu gibi

3)Evet bencede bu sezon gitti en iyi ihtimal 5. oluruz ilk yarı ne kadar puan toplarsak iyidir ikinci yarı belki toparlanır trabzonspor

4)Senol gunes kovulmadı istifa etti yonetim kal dedi ama o bizi sattı senol guneşin dini imanı para (Bir zamanlar kume dusurdugu sakaryayı dava edip para istemişti)

5)Biz taraftarlar Halilhodziç'i destekliyoruz yonetim giderse bile o kesin kalacak tarbzonda hava boyle

6)federasyon bi tarafına kına yaksın istedikleri oldu trabzonspor içten yıkıldı

7 ve son)Biz Tarbzonluyuz Hainleri temizlemesini biliriz Gokdeniz gibi serefsizler gidecek bu takımdan ve bu sezondan sonra TRANZONUM geri donecek ben ve trabzon halkı buna inanıyor

Cogu arkadasa katılıyorum bu sezon gitti takım cok kotu toparlanmak zor ama ne yapalım bu sezon gitti şimdi temizlik zamanı seneye insallah tertemiz ve basarılı bir trabzon olacak ama en kotusude bizi bu hale trabzonluyum diyenler getirdi dusmandan yediğin yumruk zarar vermez ama dosttan yediğin adamı yıkar ama toparlanıcaz Trabzonda herkes buna inanıyor ve takımımızın arkasındayız

ÖLÜMÜNE TRABZON-----SONUNA KADAR TRABZON

herkese tskkur ederim saygılar