ben bi daha gidicem okula ondan sonra gelirim okul takımıyla antreman olmazsa açarım ki büyük ihtimal yapmayız.
bu arada sana imzamdaki şarkıyı şiddetle öneriyorumebru yaşar-sen affetsen ben affetmem
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
damar time olayınadamı giriyorsunuz akşamları
kalsammı ne![]()
damar time olayınadamı giriyorsunuz akşamları
kalsammı ne![]()
lütfen flood yapmayalım![]()
ya arkadaşlar bizim okulda bomba mi ne varmiş işte bundan dolayi herkese acil haber verdiler, okulu boşaltin diye.. polis falan da vardi ayrica. ne oldu acaba..
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
selamlar bende geldim arkadaşlar
selam millet
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
msnnini niye acmadin beni begenmiyommsun![]()
huleyn ben geldim diyom![]()
hoşgeldin![]()
Selamın aleyküm kafe insanları.
resim dersinde hoca herkes 4 satırlık şiir yazsın dalgasına dedi ben de
seninle aşkım bir koru
aramıza girdi bir boru
dünkü maça baktın mı?
cimbom liverpool'a nasıl kodu yazdım![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
tamda onu diycektim koşma yazmışın![]()
selam beyler![]()
selam nasılsın
s.a. agalar
So what?
Saike
koy meydanina dondu burasi![]()