1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Kolombiya'da Kaleci Krizi

Default Kolombiya'da Kaleci Krizi

Kolombiya Milli takımında süren Mondragon&Cordoba kaleci çatışmasını Cordobanın Venezuella maçında oynamayıp yerine Mondragon'un oynamasından sonra milli takımda bir daha oynamıyacağını söyledi.Bunun üzerine Cordoba'nın yakın arkadaşı olan Kolombiya Milli Takımı teknik direktörü de istifa etti.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

evet kolombiya milli takımı kaosa sürükleniyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ve Beşiktaş bence Kolombiya Milli Takımı'nınsonunu getirecek.. Önlerinde ne güzel kaleciler varken bence GS'nin Mondiyi artık bırakması ya da satması lazım. Bu aralar çok hata yapmaya başladı...

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by CMYLMZ
    Galatasaray ve Beşiktaş bence Kolombiya Milli Takımı'nınsonunu getirecek.. Önlerinde ne güzel kaleciler varken bence GS'nin Mondiyi artık bırakması ya da satması lazım. Bu aralar çok hata yapmaya başladı...
    Hiçbir klüp hiçbir ülke miklli takımının sonunu getiremez.Kolombiya'da sadece Cordoba ile Mondragon yok elbet bir kaleci bulucaklardır.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

mondragon konusunda CMYLMZ arkaşıma katılıyorum. Adam son zamanlarda çok hata yapmaya başladı. Bu haftaki olaydan önce CL maçında Olympiokos karşısındada hakemin kıyağı ile karttan kurtuldu...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

İlk geldiği sene bi tek iyiydi.. Ondan soora bozuldu.. Çok hatalı goller yiyo. Ve belkideo hatalar yüzünden bazızamanlar yeniliyoruz.. Aslında onun arkasında mis gibi Aykut var. Bence Aykut tecrübeli olsa Mondiden çok daha iyi olur!

Aykut gerçekten iyi bir kaleci.Bence Kolombiya'ya Higuita geri dönsün

8. Default

aykut'a kötü demiyorum ama onu da gördük geçen denizli maçında adam ve top nerde, aykut nerde? Bi baktım adam 2.80 uzanmış yere. Şu an gs kalesini idare edicek düzeyde değil aykut, mondiyi kim olsa oynatmaya mecbur. Ayrıca mondi iyi bir kaleci ama biraz ağır, yaşta ilerledi tabi, ordan kaybediyor. Ayrıca bu arada bence mehmet'e yazık oluyor, o da kötü kaleci değil. Bi fevzi bjk kalesini koruduysa bu ligde, o da bazı maçlarda çok rahat korur gs kalesini ama yazık oluyor. Yıllardır gsde, müzmin yedek oldu çıktı. kadroya bile alınmıyo, çömez aykuttan daha tecrübelidir bir kere. (chelseaden 5 yemişliği var ne de olsa )

Mesaj Yetkileri