-
YA beyler kusura bakmayın ama ben su 10-15 senede kazanılan sampiyonluklara pek değer vermiyorum bence sadece galatasarayın su 4 sene sampiyon oldugu zamam hakedilen diye dusunuyorum sonucta istanbu takımlarının sampiyonluklarında şaibeli olanlar var
Orneğin;Seneyi hatırlamıyorum ama son mac ve galatasaraya 7 averaj lazım ve ankaragucunu 8-0 yendi ornekler cok ben sadece sunu demek istiyorum takımlara veya kişilere saldırmak değil amacım ama sunu aşalım artık
BANA TORPİL YAPILINCA İYİ BAŞKASINA YAPILINCA HEMEN HAYKIR İSTİFA DİYE
eee sanada aynısı yapılmıstı ben sunu demek isityorum her zaman durustlugu savunalım sadece bana durus ol demek olmaz oyleolursa işte ligimizin kalitesi ortada geriliyoruz sadece futbolda değil her sporda bizim turklerin sorunu bu bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın kimse bedel vermeye yanasmıyor sadece istanbul takımları değil anadolu takımlarıda aynı
mesela misal veriyorum A takımı samiyon olsun diye B takımıyla oynayan anadolu takımına hakemler torpil yapıyor sonra cıkıp hakem iyi mac yonetti diyor sonra A takımıyla mac yapıyor yenilince hakemler cok kotu anadolu takımları eziliyor diyor.
Biz bu anlayıstan kurtuluncaya kadar bu olaylar bitmez arkadaslar Turk insanı olarak biraz kendimize bakmamız lazım
Sunuda soyliyim evet denizli macında hakem taraf tuttu bu dogru demiyorum ama sonucta yeri gelince hakemler Galatasarayı,Beşiktası,Tarbzonuda tuttu
Mesaj Yetkileri