Quote Originally Posted by vefacaglar View Post
ya taktigi denedim takım güzel futbol oynuo ama gol atamıyom heralde oyuncularda sorun var
barcelona ile oynuom gol yollarında sıkıntı ooluo genede çünkü sahamda gimnastic e 1-0 yenildim okadar pozisyon buldum olmadı madridde denedim cok zor maglup olunuo sampionlar ligindede basarılı olunabiliyo bu taktikle ama heralde bu taktik italya liginde denemede fayda var orda daha basarılı olunmus ama güzel taktik gercekten madridle 1 sezon denedim 10 beraberlik 1 maglubiyet almıstım sampiyonlar ligindede finale çıkmıstım ortalama güzel bi taktik
forvette şöle biraz iri bi santrafor kullan l**uinta olabilir mesela gol sorununa deva olur. luca toni de olabilir. alabilirsen adriano ibrahimovic. bunu tavsiye edebilirim. hızlı forvetlerle oynadığın zaman karşı takımı pek açamıyorsun devamlı ileride baskı yaptığın için. o yüzden hava hakimiyeti olan adamlar öneririm. iki farklı öne geçtikten sonrada hızlı forvet alıp farkada gidebilirsin. + antreman kaynaklı bir sorun da olabilir. ben normal oyunun kendi antreman sistemini kullanıyorum. sadece koçların yıldızları 5 yıldız.