arkadaşlar zlatanla oynadığım ikici sezon,1. sezon 34 tane attı,ama 2. sezon sizinde gördüğünüz gibi bayaaa bi attı.ben şimdiş böyle bi forvet daha bulmak istiyorum,sizdede böyle gol atan bi adam varmı denk geldinizmi?
![]()
arkadaşlar zlatanla oynadığım ikici sezon,1. sezon 34 tane attı,ama 2. sezon sizinde gördüğünüz gibi bayaaa bi attı.ben şimdiş böyle bi forvet daha bulmak istiyorum,sizdede böyle gol atan bi adam varmı denk geldinizmi?
![]()
oha ne bicim goller atmıs o ole sen bunu tek oynat yeter zaten baskasına
gol atma fırsatı bırakmıyo
maşallah bayağı atmış onun yanına interden arkadaşı adriano çok iyi gider bende adriano 80 gol atmıştı 2006 oynarken zaten zlatan tek başına götürüyor anlaşılan yanına torres ya da rooney i de alabilirsin...
torres bende ama istediğim performansı bi türlü veremiyor.onunda 2. sozonu bende ama istediğim gibi oynıyamadı bu sezonda.bende adrino yu düşünüyorum..
tevez, cesar delgado
zlatanın yanına bence adriano qıder bı sezonda adriano ya 56 qol attırdım![]()
İBrahimovic gibsi yokki abiama çok hızlı ve bitirci bi adam almak gerek.messi olabilir..
messi'yi alırsan ister yanında ister arkasında
kaka'yı alırsan arkasında
adriano'yu alırsan yanında oynatırsın
bu oyuncular süper
robinhoyu oynat ben juvede öyle yapıyorum daha sezonun 26.haftası takım 100 golü geçti 70den fazlası ibo ile robinhonun
Barçadayken Henry ile yanyana oynatıyordum. Dehşet 2li olmuşladı ..
tek kelimeyle zlatanın yanına ADRİANO gider kardeşim.
thierry henry 131 gol attı 1 sezonda
carlos tevez olablir
palacio yu al bnce adam hem solak hmde cok hizli bisi ortaları fln da cok ii bnce onu tavsiye ederm bnde 1 sezende 27 asist yaptı super bisi![]()
henry veya adriano'yu al.
bu adamlar nasıı okadar atıyo anlamadım
ya Zlatan Kardeşim $en Dengesizmisin ya Yazık günah ya o kadar gol atılırmış mı ya![]()
Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız
afedersiniz ama oooooooooooohhhhhhhhhaaaaaaaaaaa 72 gol![]()
ben olsam zlatanın yanına genç bir yetenek alırım nasıl olsa zlatan atıyor hiç olmazsa yeni bir oyuncu edinmiş olursun
Arkadaş sen bi JOHN CAREW'i yanına al iyi oynarlar
Keyifli Oyunlar
carlostevez veya adriano
cavenaghi DAVİD VİLLA
anatoli gerk hem ucuz hemde gol makinesi.
Abi ne gerek var yanına adam almaya tek başına gerekeni yapmış işte adamonun yanına alacağın adama vereceğin paraya arkasına bi orta saha al bence...
adrianoyu al manyak ikili oluyorlar
Adrİanoyla GÜzel İŞ Yaparlar..
Henry veya Adriano
a.kerzhakov gider
mirco vucinic yada fredi öneririm abi ama vucinic daha iyidir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mirco vucinic yada fredi öneririm abi ama vucinic daha iyidir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar zigic'e bakın bi kafa 20 zıplama 20 202 cm boyu var teknik flan fazla değil ama adam gol makinesi fazlada pahalı değil tabi FENERBAHÇE ile başlayanlar için bütçe meselesi![]()