ii ama yine de beraberliği bilmişsin wishbone (kusura bakma ben cengiz sizin isminiz?)
ben beşiktaş ve rize'yi bilemedim şuanlık 5 puanım var %50 ile devam ediyom
aha ben de 4'te 4 yapmışım...avniaker sen bu işi biliyosun abi galiba arada bi uğrasana iddaa sayfasına bişiler yaz=)
2/4 4 puanla gidiyorum bakalım bugün nolacak.Trabzon galip gelirse süper olacak.Trabzon kazanır diyen bi tek benim galiba.
[SIGPIC][/SIGPIC]
ben de kazanır dedim
Maalesef 4'te 1Kötü gidiyorum.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
lake takma kafana maraton bu uzun sürer herkes tüm yazdığı maçları kazanacak diye bir kural yok ki
4 te 1.cok kötü gidiyorum yahu.![]()
4 te 2 bjk ile fbyi bildim
4 te 2 gidiyorum..
Sadece FB ve BJK kazandırdı bana...![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
genclerbirligi-antalya maci ve denizli-manisa maclari benim tahmin ettigim gibi berabere gidiyo.eger bu maclar böyle biterse 6 puan alacam.konyada yeniliyo su an ama bir berabere biterse oradanda 4 puan edecek 12.ts-ankara maci kesin berabere 15,gsde yenerse 17 puan olur.toplamda 24 puanim olabilir bugün![]()
4 te 2 gidiyorum pek kötü sayılmaz![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
goool Gençler uzatmada attı.Ben 1 demiştim bu maça oda tuttu.Bugün 3 maçtan ikisi tuttu.Şu an 9 puanım etti.
[SIGPIC][/SIGPIC]
antep kazandı macı ordan puan yok
vestel denizli berabere 3 puan
genclerbirliği antalya berabere demiştim 90 da attı genclerbirliği ordanda 0 puan aldım 5 puanım oldu cok kotu ya
off yaa.hayallerim suya düstü,antalya bu sene hep son dakikalarda gol yiyo zaten.gitti 3 puan,gaziantep konyayi 10 kisiyle yeniyo.bundan sonra ben tahminlerimi ilk günden yapmayacam,cuma günü yapacam.takimlarin son durumlarina bakip öyle tahminlerimi yapacam.
su anda 12 puanim var.
Son anda Gençler puan getirdi..
Diğer 2 maçtan yok...
Toplam 6 da 3...
Nedvedmania´isimli üyeden Alıntı
1-Ankaragücü-Fenerbahçe=2
2-Çaykur Rizespor-Sakaryaspor=0
3-Kayseri Erciyes-Sivasspor=2
4-Beşiktaş-Kayserispor=1
5-Gençlerbirliği-Antalyaspor=2
6-Gaziantepspor-Konyaspor=0
7-Denizlispor-Vestel Manisa=2
8-Trabzonspor-Ankaraspor=2
9-Galatasaray-Bursaspor=2
8 de 2 çok kötüyüm bu hafta
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
benim 6 da 2 ya offf
cok kotu gisdiorum bu hafta
bende yarı yarıya 8de 4
Trabzonspor maçının sonucu bellimi?
Hiç haberim yok..
DK.11 0-0 gidiyo
[SIGPIC][/SIGPIC]
trabzon attı umut 1-0 dk.12
off ya.su ana kadar 7 mactan 2 si tuttu sadece.ama biri beraberlik oldugu icin 5 puanim var.trabzon ve gs maclari düsündügüm gibi biterse 17 puanim olacak toplamda.bide su banko maci olayi cok sacma ya.bi mac secelim o macin sonucunu biz belirleyelim kim dogruyu bilirse 4 puani o alsin.biz ömer abinin dediginimi yapacaz her hafta.bence bu sistem degismeli
ben gençlerden 2 puan aldım... konya-antep maçından 0,denizli manisa 3 puan,ts böle biterse 2de ordan...ts ve gs yenerse 9da8 yapmış olacam
Ooo Trabzon önde gdiyor.İnşallah kazanırsa ardından da GS bu hafta 16 puan olacak...![]()
galiba sitede antep maçını bi tek ben bildim yinede hayal kırıklığ trabzon ve galatasaray maçları hariç 7 puangençler son dakikada atmış atmasa ne güzel 10 olcaktım hadi trabzon gol yede 10 puana yükseleyim
fb ylr manisa yatırdı ben 8 de 2 sayılır ts önde ama tek kale oynuyor yemez herhalde.birşey soracağım arkadaşlar gaziantep-konya maçı banko maçtı ve ben 1 dedim tuttu kaç puan alacağım?ille de berabere mi bitmesi gerekiyordu?