Quote Originally Posted by turgut View Post
"ANELKA KALSAYDI BU SENE TAKIMA ÇOK FAZLA ŞEYLER VEREBİLİRDİ. KEŞKE TAKIMDA KALSAYDI"

"BİR GRUP OLUŞTURDUĞUMUZ VE BU GRUBA KİMSEYİ ALMADIĞIMIZ DOĞRU DEĞİL"

Alex özellikle geçen sezon gündeme gelen takımdaki Brezilyalı oyuncuların hakimiyeti ve Anelka ile herhangi bir problem yaşayıp yaşamadığı konusuna da açıklık getirdi. Alex "Anelka ile hiç problemim olmadı. Anelka benim hayatımda izlediğim en kaliteli ve yetenekli futbolculardan biriydi. O kalsaydı bu sene takıma çok fazla şeyler verebilirdi. Onunla problemim olmadı. Takımımızda Brezilyalı oyuncuların olduğu doğrudur. Ben Appiah ve Kezman ile çok iyi anlaşıyorum. Onlar Brezilyalı değil. Bir grup oluşturduğumuz ve bu gruba kimseyi almadığımız doğru değil. Burada Fenerbahçe'nin çıkarları söz konusu. Tabii ki Brezilyalı arkadaşlarımızla daha fazla birlikteyiz. Aynı dili konuşuyoruz. Böyle bir grubun olduğu doğru değil. Anelka ile ben iyi anlaşıyordum. Keşke Fenerbahçe'de kalsaydı Fenerbahçe için beraber mücadele etseydik" dedi.

"TÜRKİYE'DE EN BEĞENDİĞİM FUTBOLCU ARDA TURAN"

Alex'in Türkiye'de en beğendiğin futbolcu kim sorusuna verdiği cevap ise çok netti "Galatasaraylı Arda Turan"

madem anelka ile iyi anlasiyodu,neden anelka takimdan ayrildiginda alex hakkinda bencil,hep nobreye toplari atiyor,aramiz hic iyi degildi gibi aciklamalarda bulundu.

bakin iste alex bile kabulleniyor türkiyenin en iyi futbolcusu arda oldugunu,en begendigi futbolcu arda iste.19 yasindaki arda alexin bile en begendigi futbolcu oluyorya daha ne diyelim.