Quote Originally Posted by yeniay
Dogru ya biz anadolu takımıyız siz buyutmeyin nasılsa okan burukun cezası iner formamızın renginde sarı da yok cagrafi olarak anadolodayız ezin ne o nemi var niye buyutulsunki bos verin buyutmeyin moderator silsin bu konuyu ya bas verin degmez haksızlık anadolu takımına yapıldı salla gitsin ama. Huseyin kufur etti diyenlere soyluyorum nasıl okudunuz kufor ettiğini 3 programdaki adamlar anlamadı siz anladınız onu gec ben istanbul takımlarında oynayan futbolcularında dudagını okuyabiliyorum onlara ceza nerde ceza herkese verilsin haksızca bir anadolu takımına yuklenilmesin ama nafile herkes bize muhalefet takmıyorum artık umursamıyorum bundan sonra bende artık yanlı konusucam sadece kendime diyecem sadece benim takımıma diyecem benim anama bacıma kufur edenlere bende analarına bacılarına sovecem hemde kat kat fazla bir sekilde biz adelet istedikce bize vuruldu bundan sonra gorecek tribunler adam ezme nasıl olur kufur nasıl olur stadda kavga nasıl olur ikinci yarı istanbul takımları tarbzona gelecek o zaman benim anama soven o grupları gorecem evlerine nasıl donecekler bunu herkes gorecek

Biz tarbzon olarak ve ben trabzonlu olarak hep adil olunsun dedim hep bana denilmesin dedim temiz bir lig istiyoruz dedik ne trabzona nede baska bir takıma torpil yapılmasın dedik ama nafile herkes kendine müslüman bizde oyle olacaz bosa konusmusuz baksanıza sokaklara dokulduk tarbzonda bunu istanbuldada yapıp istanbul takımları gibi ortalıgı savas alanına cevirmesini biliriz bunu unutmayın

Yanlıs anlamayın benim bu forumdakilerle bir sorunun yok lafım meclisten dısarı

Fatihe şekci diyen ona "Bize kupon yapsana diyen" grubu tabzonda izleyin KATU'de okuyon istanbullu grupları gorun iyi izleyin arkadaslar bende avni akerde olucam benim anama sovenleri karsıma alıcam..............
Quote Originally Posted by yeniay
Tamam diyelimki etti(etmedi ya neyse) o zaman istanbul takımlarında oynayanların ettiği kufurleride goruyoruz bizler onların agzınıda okuyoruz erciyes macında erdinçin anasına kufur eden cenk'i gordugumuz gibi fatihin ansına soven galatasaraylı sabri gibi daha neler neler bunlara cezza nerde bunlarda hakem rapaorları nerde bunlar nerde adalet nerde ADAM GİBİ ADAM yokki verilsin yukardaki mesajımın arkasındayım yazdıklarımı kimse unutmasın bunuda istiyorum
Lütfen sakin ol, bu şekildeki çıkışlar ne sana ne de tuttuğun takıma bir fayda getirmez.. Hala küfür etmedi diyorsun, maçın sonuna kadar Hüseyin'in yanında mıydın? Soyunma odası koridorlarından hiç ayrılmadın mı?

Şunu unutmayın herşey televizyondan görünecek şekilde raporlara yazılmaz, kimseyi kollama niyetinde değilim, Trabzonspor'u ben de severim ama işi bu denli fanatizm'e dökersen, külahları değişiriz..

Hakkını ara ama hakkını ararken başkasının haklarını çiğneme, bence biraz dinlen, sonra gel yaz..