Vokan'ın yazısına katılıyorum.

Açıkçası adamlar oyunu Türkiye'ye satmışım, Türkçe oynayacaklar, Türkiye'de ucuza satayımda Türkler de bu oyunu oynasın mantığı gütmüyorlar bunu belirteyim. Ama son zamanlarda bu oyuna ilginin artması, bir kaç arkadaşın Si forumlarda katılımı ilerleyen zamanlarda bu oyuna Türkiye yönünden bakış açısını değiştirirmi bilinmez.

Biz bu oyunu oynuyoruz ve bu oyunu seviyoruz, belki oyunun vizyonunda gerçek bir simulasyon ve tüm ülkelerde takım yönetme maddesi olmasaydı bugun Türk ligini oyunda göremeyecektik veya bu oyun için web sitemizde insanları ateşleyip Sigames'e yaptığımız kampanyalar olmasaydı oyuna 5 yıl öncesinde Türk ligi eklenmeyecekti...

Geçtiğimiz yıllarda başlattığımız Türkçe dil eklenmesi baskısı işe yaramadı. Aldığımız yanıt firma açısından mantıklı bizler açısından üzüntü vericiydi. "Türkiye'den birşey kazanmıyoruz ki Türkçe olsun." Aynı şey Ruslar içinde geçerli, Rusya'da da oynanıyor ama Rusça dili yok...

Fiyat konusunda ben kimseye git orjinal al öyle sana cevap veririm demedim. Biz yaptığımız çalışmalarda veya sitemizde her zaman orjinali destekledik. Bu işleri yaparkende insanları kopyaya teşvik edici konularda titiz davrandık ve buna halen devam ediyoruz. Oyun hata verebilir veya kopya olmasından dolayı CD isteyebilir, ama bunu bas bas orta alana yazıp c.rack dosyası istenmesi gibi konuları tartışmak veya ilgili dosyalar hakkında bilgi vermek burada yasaktır.

Zaten bunların yayınlandığı birçok fanlara yönelik web sitesi bulunmakta Türkiye'de. Ama şöyle bir bakın affillite olarak yer alıp c.rack konusunda insanlara yardımcı olan web siteleri bir tek Türk siteleri. Biz yinede bu sitelere her zaman destek kapımızı açtık.

Bir dönem cmturkiye.com sitesi ile birlikte kampanya bile düzenlemiştik orjinal oyun satılması açısından..