Tuttuğum takım hakkında açılan "Kızgın" başlıklarda yazdıklarımı bi oku istersen, hoş zaten okudun alıntılarla bana hak verdiğini de yazdın... Bak bakalım o yazılarımda "Hakem o kadar hata yaptığı halde" nasıl bir üslup kullanmışım, hangi olaylardan bahsetmişim neler söylemişim... bunların hepsini biliyorsun, orada kendi takımımı savunmak yerine mesaj yazanları olaya birde başka yönünden bakmalarını yazdım, bu sadece örnek verdiğim bölümde geçerli değil, tüm başlıklarda geçerli... olaylara sizler gibi fevaran etmeden, haklıyla haksızı, doğruyla yanlışı bir de şu yönden düşünelim o zaman sağlıklı kararlar alabiliriz diye telkinlerde bulunuyorum...Originally Posted by yeniay
Sanıyorum benimde bir "Futbol Hakemi" olduğumu bildiğin için butür kelamlar ediyorsun, daha önce burada neler yazmışım ne sözler söylemişim hiç birini kale almadan okuduğun bildiğin halde görmemezlikten gelerek sadece HAKEM olduğum için bana cephe alıyorsun... ben burada kim haklı kim haksız tartışmasına girmedim ve girmem de, benim görevim bu forumun düzenini, insanların huzurunu, doğru düzgün sohbet edilip bilgi alış verişinde bulunmalaını sağlamak... Haa bunu bozan olduğunda da hiç kimsenin lafına da bakmam atarım siteden, senin demenle bazı şeyleri yapacak kadar kontrolümü kaybetmedim daha...
İkide bir "anama küfür edeni..." gibi tehditakar cümleler kullanıyorsun, birisi sana özelden veya başka bir yolla küfür mü etti... Başkalarına kızıp gelip burada bizleri zor duruma düşürmeye, insani değerlerimizle oynamaya çalışıp kışkıtmaya yada siteyi kendi çıkarlarını alet ederek kötülemeye kalkma. Bizleri zan altında bırakmaya çalışma...
Ben sana bir abi şevkatiyle tavsiyede bulundum, ne tuttuğun takımına bi laf ettim ne de karşıdakini korudum... hatta Trabzonun sempazitanı olduğumu bile söyledim... Olaylara objektif yaklaştım, belli ki canın sıkılmış bu öfkeyle buraya yazacağına git biraz dinlen kafanı toparla ondan sonra tekrar gel yaz buraya dedim ama sen bunu bile anlayamayacak kadar kin dolusun...
Forumumuzun belli kuralları var, şuana kadar bu kurallar çerçevesinde kişi, takım veya herhangi bir zümreyi kayırmadan, kendi fikrim ne olursa olsun olaylara eşit mesafede kalarak yazışmaların yapılmasını sağladım, bundan sonrada böyle yapmaya devam edeceğim...