Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Fenerbahçe'ye şok ceza!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Default Fenerbahçe'ye 3 maç ceza

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), Fenerbahçe'ye, G.Saray derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Karar kesinlik kazanırsa, F.Bahçe ligin ikinci yarısının 2. haftasında G.Birliği, 4. haftasında Sakaryaspor ve 6. haftasındaki Sivasspor maçlarında sahaya taraftarından yoksun çıkacak.

Yorum yapsam mı ki
    3 maç ?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    futbol federasyonundan yine bir ilk ve yine Fenerbaçeye diyecek bir şey yok normal karşılıyorum
    sana katılıyorum +1907

Nesil
    2006

Mondragonun kafasına gelen su şişeleri ve gerets'in yarılan alnına rağmen ceza gelmesi gerçekten de ŞOK etkisi yarattı bende
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by dick View Post
    Mondragonun kafasına gelen su şişeleri ve gerets'in yarılan alnına rağmen ceza gelmesi gerçekten de ŞOK etkisi yarattı bende
    Stadda Adam Öldürülüyor 3 maç
    illa fiili eylem mi lazım ? gs-fener veya fener-gs maçlarında hiç bi atılmadı böyle maddeler.çakı bile atıldığı oluyordu bazı maçlarda..bu sefer gelmiş geretse ama bu 3 maç neyin nesi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Ceza normal ama herkese aynı uygulama yapılırsa.
    Yoksa FB ye 3 GS ye 1 BJK ye 5 mac seklinde olursa olmaz.
    Herkese aynı uzaklıkta olmalı federasyon.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlginç hem de seyircisiz. Yine aynı muhabbetler dönecek gibi bu başlık altında ama bu olaylar bizi daha çok hırslandıracak, daha çok birleştirecek.

100. yılında FB şampiyon olacak, ne yapılırsa, ne olursa olsun!!!
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    İlginç hem de seyircisiz. Yine aynı muhabbetler dönecek gibi bu başlık altında ama bu olaylar bizi daha çok hırslandıracak, daha çok birleştirecek.

Seyircisiz olmasi dogal sucu seyirciler isliyor

2 mac yeterdi bence cunku stadda adam olduruldu besiktas 3 mac aldi o yuzden bu macin ceza bakiminda bir farki olmasi lazimdi 2 maca iner bu ceza
    Valla federasyonda hic boyle ceza beklemiyordum 1 mac falan bekliyordum 3 mac verdi bence itiraz ederlerse 2 ye indiririz falan dusunduler

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by sekopej View Post

ben sanada katılıyorum +şampiyonlukla kalmayacak

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

2 maç bekliyodum ama 3 maç da normal bence.abartılacak bişi yok bunda...ama konu şudur ki adaletli olması gerekirdi...ne olaylar gördük 1 maçla geçiştirildi...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

artık federasyon tamamen fenerbahce dusmanlıgını gosterdı diecek bişey bulamııyorum ne yaparlarsa yapsınlar yinede biz şampiyon olcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by comandante View Post
    2 maç bekliyodum ama 3 maç da normal bence.abartılacak bişi yok bunda...ama konu şudur ki adaletli olması gerekirdi...ne olaylar gördük 1 maçla geçiştirildi...
    Cok haklisin kardes

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eğer tüm maçlarda uygulanıcaksa 3 maç kabullenir ancak birine 3,diğerine 2,ötekine 5 bu şekilde olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Federasyon+Ulusoy=Anti-Fenerbahce. Adım gibi eminimki ulusoy bu karardan memmun olmamıstır onun hedefı Fenerbahce'yi sampiyonluktan etmek.Ama edemez,edemez,edemez.Federasyonun Fenerbahce'ye bu kadar düşman olması beni Aziz Başkan'a daha cok baglıyor.Futbolcularda benim gibi düsünüp sampiyonlugu kazanacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yine bir ilke imza attık çok mutluyum
    Sezon başı bir kural koyulmuştu. Küfürlü tezahurat yapan takım uyarılacak, tekrarlarlarsa ağır para cezası verilecek ve 3. defa başka maçta yapılırsa puanı silinecekti o takımın. Lig başladı bazı takımlar uyarıldı, para cezası aldı ama sonra ne hikmetse bu kural değiştirildi ve puan silme olayı kaldırıldı. O denemde küfür eden takıma böyle ceza verilmedi şimdi veriliyor.

Ama bundan sonra her küfürlü tezahurat yapanın sahası kapatılacaksa ben bu cezayı kabul ederim. Ben de edersem beni de kapatırsın tekrar. Ama başka sahalarda aynı cezaları vermezsen -ki sezon başından beri vermiyorsun- o zaman ben şüpheyle bakarım bu kuruma ki zaten şu anda şüpheyle bakıyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sheriff Misafir

Yine bir ilke imza attık çok mutluyum
    İlklerin takımı olacağız....

Del Piero_10 Misafir

tahkim indirecek.

Hakedilen Bir Ceza Aldı Fenerbahçe.

Şaka gibi ceza! Bence en güzel yorum bu olur bu ceza için!

Beşiktaş-Ç.Rizespor maçında adam öldürüldü, BJK 3 maç ceza aldı. Fenerbahçe'nin aldığı cezayla denk oldu yani! Bu nasıl adalet?

Aynı olaylar Türkiye Kupası maçında oldu geçen sene, Galatasaray-Fenerbahçe. Galatasaray 1 maç ceza aldı! Bu nasıl adalet?

Bize verilen cezaya bakın, seyircili olsa içim yanmayacak. Maçlar seyircisiz. Fenerbahçe'yi hem hasıttan hem de taraftardan hem de 3 puandan etmek için yapılmış bir oyun bu! Seyircili olsa, maç İzmir'de olacak ve Ankaragücü maçındaki gibi İzmir'de stadyum full olacak, hem kulüp kazanacak hem de takım 3 puanı alacak. Ama bu seyircisiz yapmak, tamamen art niyet diye düşünüyorum.

PFDK'nın adalet anlayışına sadece gülüyorum. Teşekkürler PFDK bu ceza için! Daha fazla verseydiniz keşke!

Bu cezadan sonra imzamda ve avatarımda TFF'yi protesto etmeye başlıyorum ve tüm Fenerbahçelileri davet ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Hakedilen Bir Ceza Aldı Fenerbahçe.
    sadece guluyorum sami abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    artık federasyon tamamen fenerbahce dusmanlıgını gosterdı diecek bişey bulamııyorum ne yaparlarsa yapsınlar yinede biz şampiyon olcaz
    her harfine katiliyorum ayrica Galatasarayinda gecen sene bunarin aynisini yaptigini unutmayalim

Nesil
    2006

Kimse o maçı izledikten sonra fenerbahçe ceza almamalıdır demesin ki öyle diyeni görmedim bu forumda çok şükür.Diğer takımlara az verildi bize de az verilsin bir hata öyle ya da böyle yapılmış bilerek ya da bilmeyerek tamam fenerbahçeye 1 maç ceza ver 3-4 haftada unutulsun olaylar oooh ne güzel ya devam etsin tribün terörü

Tahkimle de düşecek zaten boşuna tartışıyoruz
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bişey sorayım bu kararlar bu seneye kadar bu güne kadar hep perşembe açıklanırdı ne olduda fenerbahçenin hayati önem taşıyan UEFA maçından önce açıklandı? taş mı düştü kafalarına

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by EreN View Post
    bişey sorayım bu kararlar bu seneye kadar bu güne kadar hep perşembe açıklanırdı ne olduda fenerbahçenin hayati önem taşıyan UEFA maçından önce açıklandı? taş mı düştü kafalarına
    ooo sen orda takıldınmı bide fenerbahçe düşmanlığı işte ne olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

amaç 2 maç ceza vermektir 3 maç vermişler itirazla 2'ye düşürürler

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Şaka gibi ceza! Bence en güzel yorum bu olur bu ceza için!

Beşiktaş-Ç.Rizespor maçında adam öldürüldü, BJK 3 maç ceza aldı. Fenerbahçe'nin aldığı cezayla denk oldu yani! Bu nasıl adalet?

Aynı olaylar Türkiye Kupası maçında oldu geçen sene, Galatasaray-Fenerbahçe. Galatasaray 1 maç ceza aldı! Bu nasıl adalet?

Bize verilen cezaya bakın, seyircili olsa içim yanmayacak. Maçlar seyircisiz. Fenerbahçe'yi hem hasıttan hem de taraftardan hem de 3 puandan etmek için yapılmış bir oyun bu! Seyircili olsa, maç İzmir'de olacak ve Ankaragücü maçındaki gibi İzmir'de stadyum full olacak, hem kulüp kazanacak hem de takım 3 puanı alacak. Ama bu seyircisiz yapmak, tamamen art niyet diye düşünüyorum.

PFDK'nın adalet anlayışına sadece gülüyorum. Teşekkürler PFDK bu ceza için! Daha fazla verseydiniz keşke!

Bu cezadan sonra imzamda ve avatarımda TFF'yi protesto etmeye başlıyorum ve tüm Fenerbahçelileri davet ediyorum.
    arkadasim tabir-i caizse gedigine oturtmus ..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

tekrar söylüyorum.ceza normaldir bence.zaten muhtemelen tahkimle 2 ye iner...ama olay şu ki eşit olması gerekirdi.bana kalırsa tribününde adam öldürülen takımın sahası en az 6-7 maç kapatılmalı ki görsün...adaletli olsaydı diğer cezalar da bu ceza normaldi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by dick View Post
    Kimse o maçı izledikten sonra fenerbahçe ceza almamalıdır demesin ki öyle diyeni görmedim bu forumda çok şükür.Diğer takımlara az verildi bize de az verilsin bir hata öyle ya da böyle yapılmış bilerek ya da bilmeyerek tamam fenerbahçeye 1 maç ceza ver 3-4 haftada unutulsun olaylar oooh ne güzel ya devam etsin tribün terörü

Tahkimle de düşecek zaten boşuna tartışıyoruz
    altına imzamı atarım

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri