Ben bu sitede kimseye kin dolu değilim ozellikle sana volkan hatta mesajımda yazdın bu siteyle veya sitedekilerle sorunum yok dedim olsa zaten bu siteye girmem ve sana hakemsin diye cephe almadım alamamda hatta baska bir konuda bir anını yazmıssın orda seni kotulemedim hatta ne guzel yazmıssın dedim gozunden kactı heralde ben sunu diyorum huseyinin kufur ettiğine inanmıyorum hatta dedimki fatih eder o etmez etti diyelim "dedim" o zaman her kulupteki futbolculara aynı cezayı versinler diyorum ama bu federasyon adil değil bunu diyorum ben huseyinin atılmasına bir sey demedim cezaya tepkide bulundum macın hakemine bir sey demedim ben onların arkasında olan onlara emirler yagdıran vede adil olmayan federasyona tepkide bulundum.

Bu arada meddah arkadasım bana diyorsunki niye costun sundan dolayı trabzonlular daha dogrusu anadolu takımları kufur ederse (hala diyorum huseyinin kufur ettiğine inanmıyorum)3-5 mac istanbul takımlarına ceza yok olsa bile %1 'ine oda şimdi hasan şaş'a oysa o kadar kufur eden futbolcu o kadar amigo grupları varki ben bunlardan fıttırdım bana yani tarabzon taraftarına kufur edilebilir ama istanbul takımlarına edildiği zaman hemen ceza tamam kufur etmek dogru değil ama herkese ceza ver o zaman takım kayırma

He bende dedimki bizi ezmeye devam ederlerse kısasa kısas deriz bizde diş gosteririz dedim ve bu lafımınarkasındayım

Bu sitede kimseyi kırmak değil amacım ozur dilesem diyorum ama ortada bir sey yok sadece volkana karsı biraz ayıp etmişim sunuda soyluyorum evet ben fanatiğim buda kotu bir sey değil zannımca ama kusura bakmayın arkadaslar bizde insanız sabrımız var bir yere kadar