Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: Peki onu seçer misiniz?

ben en başta juveyi almayı plamlıyorum zaten yinede zor olacağını pek düşünmem juveyle büyük ihtimalle 2-3 yıl içinde uefa şl falan alıp bırakırım

bence denemeyin deneseniz bile az zevk alırsınız çünkü ben fm2006 updatelerle denedim(yani juve serie Bde)hiç zevkli deil hekkes oyuncuları isteyip duruyo zaten iyi adamda kalmadı adamların parası düşük takımlar bu seferde gençlere dadanıyo ve çok düşük teklifler yapıyolar buda adamın sinirini bozuyo yani ii deil

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

kesinlikle seçerim ikinci ligdeki takımları birinci lige çıkarmak çok zevkli hele bu takım juventus ise daha farklı bir zevki oluyo!!

DJ J@cK@L Misafir

bende secerim

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

bu konudan sonra ben seçtim gayet zevkli tavsiye ederim

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

-30 puan gerideyken 1. lige çıkarabileceğini düşünen var mı? mesela ben

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

ehueheheuehe

Nesil
    2006

Bu konuyu Football Manager 2007 ye açman gerekirdi bunun yeri burası değil. Konuya dönersek zaten Juventus Dünyaca tanınan bir klup ve Dünya'nın her tarafından sevilen ve çok iyi taraftarlara sahip olan bir takım bence gene bu takıma gönül veren kişiler şeçip adeta inadına o kluple güzel bir kariyer yapacaklardı ama ben daha önceki hiç bir menejar oyununda Juve'yi yönetmedim ve gene yönetmeyeceğimi düşünüyorum.

alırım abi almammı ya benim favorim juve küçük takımlarda kariyer yapıp juve ye gitmeyi hayel ederdim şimdi olur heralde ikinci ligde alırlar beni heralde galiba sanırsam

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri