Quote Originally Posted by Deza
Editörde degisiklik yaparken oyuncularin özelliklerini nasil buluyorsun, her oyuncuyu TV´de maclara bakarak kendin mi buluyorsun özelliklerini. Böyleyse baya yorucu ve zor olmasi gerek. Yani bir oyuncuyo TV´de izleyerek ona mesela sut ta 15 veriyorsun.

sen editörde degisiklik yaparken bu sekilde mi yapiyorsun, yoksa baska sekilde mi?
Evet editor'de degisiklik yapiyorum. Bu nedenle yaklasik 2 ay suruyor butun bu degisiklikler. Tabii biraz degisiklik yaptiktan sonra oyunun bu degisiklikleri nasil algiladigi konusunda test etmek de gerekiyor. Ornegin FB oyun baslar baslamaz genelde bir adet DL satin aliyor. Bunun en buyuk nedeni Umit Ozat'in DL oynama becerisi olmamasi. Yani bunun editorde duzeltilmesi lazim.

Turkiye ligi maclarini buradan izleme sansim oldugu icin en azindan gosterilen her maci seyrediyorum. Ve buradan toplatigim bilgiler, ve mevcut bilgilerimle degisiklikler yapiyorum. En azindan yapiyordum. FM2006 icin tekrar boyle bir calisma yapmayi dusunmuyorum. Ne de olsa her yaptigim duzeltmenin, bir yil sonra tekrar bastan yapilmasi gerekiyor yeni surum nedeni ile.