herkesin bir uğurlu sayısı vardır benim 9...Neden bilmiyorum ama 9'a karşı bi sempatim vardır.Formam bile 9 numaradır her zaman..Ya sizin uğurlu sayılarınız nelerdir?
herkesin bir uğurlu sayısı vardır benim 9...Neden bilmiyorum ama 9'a karşı bi sempatim vardır.Formam bile 9 numaradır her zaman..Ya sizin uğurlu sayılarınız nelerdir?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Fazla buyuk ama 295 cunku cok onemli yerleri var benim icin soyleyemem nickimdede gorursunzu kendisini
benim 31Şaka şaka benim uğurlu sayım yok
![]()
3 ve 5 ve 7
sevdiğim sayıda 2556
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
7 benim uğurlu sayımdır. Bir zamanlar 7'ye tesadüf derdim ama artık gerçekten uğurlu olduğuna inanıyorumHer ayın 7'sinde çok mutlu haberler alırım ya da güzel şeyler olur
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
benim uğurlu sayım yok aslındaama sevdiğim sayılar 9,10,15,17,19,21,
13 cunku dogum gunum bide guzel gunlerim geciyo
benim 7 olduguna inanirim ..
benimki 6 ve 19 numaralardir.
Benim ki de 7'dir.
15 forma numaram olduğu için 12 doğum günüm olduğu için![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Benimki 7 numaradır![]()
Kesinlikle 31
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
benimki 5 kök 3![]()
benimki 8 numaradır ilk beşiktaş formamda 8 numaraydı o yüzden bir sempatim vardır hep
So what?
Saike
11 11 11 11 Israrla.![]()
benimki 14 çünkü hayatımın anlamını bir bahar mevsiminde ayın 14 ünde tanımıştım![]()
çok mu romantik oldu ne ??? :d
10-11-23 ugurlu sayılarımdır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
7 olan arkadaşlar, ayın 7'siyle bir alakası var mı acaba bu olayın?Ben de 7 yi ve ayın 7'sibi severim de
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
benimde uğurlu numaram 7![]()
2 ve 8. 2 sanırım afyon amatör kümede bir santraforun giydiği tek sırt nuamarasıydı ve onu da ben giyiyordum. 2 numarayı tutun diye bagırıyorlardı kornerlerde falan nası acayipime giderdi. 8 de hosuma gidiyor neden bilmiyorum
19 ve 07![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !