Anlıyorum demek istediğini katılıyorumda sözlerine, yalnız burada sadece oyun oynayan insanları suçlamak bence haksızlık olur. İnanıyorumki ekonomik gücü olan herkes bu oyunları orjinal almak için çaba gösterecektir. Esasta ben burada en büyük suçu devlete kesiyorum. Devlet kaçak et veya sigaraya karşı göstermiş olduğu ilgiyi kopya oyun ve film sektörü için gösterse bak bakalım kopya oyun alan oluyormu. Tabi devletinde önünde bir çok engel var..şu pastırmanın da kilosu çok pahalı ama onu yiyemiyoruz diye gidip marketten çalmıyoruz veya en basiti sigaraya bir ayda bundan daha çok para veriyoruz. Ayrıca ben sigara daiçmiyorum pastırmada yenmiyorum
biz ne kadar kopya oyuna karşı mücadele etsekte birileri mutlaka ilgi çekmek için veya para kazanmak için bu çalışmalara imza atıyor. Bu yüzden zihniyetler ve oyun fiyatları değişmediği sürece ekonomik açıdan zayıf olan ülkelerin vatandaşları kopya oyuna yönlenecekler. Bu ne kadar bir süre alır bilinmez. Biz her zaman kopya oyuna karşı olduğumzu belirtmek isteriz...

Alıntılı Yanıtla