-
15.Aralık.2006, 00:57
Cok pozisyon verdik ama uyduruk bir penaltiyla elendik.Acikcasi su Leverkusen'den daha cok hak ediyordu kupaya devam etmeyi Besiktas'im.
Bobo ilk yarida cok net iki pozisyon harcadi,Nobre'den beklerdim ama Bobo'dan beklemezdim,hayal kirikligina ugradim.
Penalti neden verildi hala anlamadim,anlayan varsa beri gelsin.Emre Tilev hakem el var dedi falan diye soyledi ama Baki'nin eliyle alakasi yok pozisyonun.Hadi ondan once cekti adami desem oyle ciddi bir cekme,penaltilik bir sey yoktu gordugum kadariyla.Ayrica penaltida bir Leverkusenli oyuncu ve bir Besiktasli oyuncu ceza alani icindeydi,tekrarlanmasi gerekirmiydi penaltinin,tekrarlansa bir sey degisirmiydi bilmiyorum tabi.Birde penaltidan sonra Bernd Schneider'e vurduran savunmamiza bravo.
Ya abilerim yapmayin,tamam bende bu uyduruk penaltinin arkasina siginmak istemiyorum ama o penalti olmazsa Leverkusen'in bu maci kazanabilecegini hic sanmiyorum.Once Bukres'te oldu simdi Leverkusen'de...
Gruptan cikan Dinamo Bukres ve Bayer Leverkusen takimlari bizden iyi oynamadilar iki mactada.
Neyse saglik olsun,yapacak bir sey yok.
Mesaj Yetkileri