Ya oyunda eski Dardanelspor hocası Hayrettin Gümüşdağ yokmu?Benmi bulamadım.Ayrıca Karşıyaka'nın başında Nurullah Sağlam vardı.Denizlispor'dada Giray Bulak.Hadi bunlar geç oldu.Ama Dardanelspor'un başında hala Yavuz İncedal gözüküyor.Hadi 3 hafta önce ayrıldı Hayrettin Gümüşdağ.Mustafa Mete Ertem getirildi.O yetişmedi diyelim.Sezon başında Hayrettin Gümüşdağ baştaydı.O nasıl göz ardı edilir anlamadım.Kim araştıryor bu Ç.Dardanelspor'u.Foruma giriyorsa Allah rızası için cevap yazsın.Levent Eriş Manisaspor'da Rıza Çalımbay'da Beşiktaş'ta.Sanırım bunlar yetişmedi.Ama sezon sonunda istifa eden Yavuz İncedal hala Dardanelspor'un başında.Sezon başında Dardanel'i şimdi Karşıyaka'yı yöneten Hayrettin Gümüşdağ oyunda yok.Bu arada kaç sendir Dardanlede forvet olarak gösterilen İlkem Özkaynak sonunda gerçek mevkisi olan yere K.erciyesspor'da kavuşmuş.(AML)

Evet gözüme çarpan diğer hatalar.Beşiktaşta Emre Aşık,Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın çok abartılı(sanırım geçen yıldan aynen aktarılmış),Ramazan Kurşunlu ve Volkan Ünlü çok kötü olmuş(özellikle Volkan)Ama onlar genç gelişir herhalde.Ankaragücünde İlhan Mansız çok abartılı(buda geçen yıldan),Umut Bulut yine çok kötü(hayal kırıklığına uğradım).Ankaraspor'da Musa Büyük biraz daha iyi olabilirmiş(çok önemli değil).Denizlisporda Miikka Multrharju daha iyi olmalıydı bence,Güven Varol ve özellikle Ömer Rıza kötü olmuş(Denizlispor'u araştıran arkadaşın herhalde Ömer Rıza'ya bir kasıtı var).Birde Ömer Rıza Türk vatandaşlığına geçmedimi?Fenerbahçe'de Volkan Demirel geçen seneye göre iyi olmuş ama can Arat biraz kötü olmuş sanki.Ayrıca Fabiano kiralıkmı gitti Palmerias'a(bunu bilmediğim için soruyorum)?Gençlerbirliğinde Mehmet Çakır çok kötü olmuş ki yakın zamanda çok başarılı olabilecek bir oyuncu.Gerçekte as oynayan adam oyunda 18 giremiyor yani.(Bana üzerinde hiç oynama yapılmadan asaştan alınıp gençlerbirliğine verilmiş gibi geldi.)Galatasaray'da Aykut Erçetin ve Fevzi Elmas biraz kötü gibi geldi bana ama neyse.Malatyaspor'da Effa ve Bilal Kısa düzelmiş gördüm.Sivasspor'da golleri sıralayan Anderson neden bu kadar kötü anlamadım valla.Yüzüne bakılmayacak gibi(hayal kırıklığı 2).Trabzonspor'da Özgür Bayer düzeltilmiş ama Adem Koçak ve İbrahim Ege hala çok kötü.Şimdilik bu kadar bulabildim.

Amacım kesinlikle kimseyi suçlamak deği bazı hataları göstermek.Bazı arkadaşlar gerçekten çok iyi çalışmış.Bazılarının ise sanırım araştırmacısı yok yada her sene aynı verileri veriyor hiç ilgilenmiyor.Ama Umut Bulut ve Anderson'da büyük hayal kırıklığı yaşadığımı bildirmek isterim.