Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı oyuncu Edson De Souza, Türk vatandaşı olup Ay yıldızlı formayı giymek istiyor.
Fenerbahçe'nin Türkiye'ye getirip aynı gün bir yıllığına Bursaspor'a kiraladığı Brezilyalı oyuncu Edson De Souza, artık Türkiye'ye alıştığını söyleyerek Türk vatandaşı olup milli formayı giymek istediğini belirtti.
Bursaspor'da kalıcı olmak istediğini ifade eden De Souza, "Bursaspor ile bir yıllık sözleşmem var ama kalmak isterim. Bursaspor'u seviyorum. Takımdaki arkadaşlarla çok iyi anlaşıyorum. İletişim sorunum yok. Görev verildiğinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ben ailemden 12 yaşında ayrıldım. Japonya'da oynadım ve Türkiye'ye geldim. Gurbette oynamak benim için fark etmiyor" diye konuştu.
Yeşil-beyazlı taraftarlara da övgüler yağdıran De Souza, "Daha önce oynadığım takımların hiç birinde bu kadar fanatik taraftar görmedim" ifadelerini kullandı.
Bir soru üzerine Türk yemeklerinden hoşlandığını anlatan De Souza, sözlerini şöyle tamamladı:"Brezilya ve Türkiye'deki yemeklerle ilgili tek fark baharatlar. Basit yemekleri seviyorum. Pilav ve tavuk gibi"