-
bu tahkim olayında şunları belirteyim.
1-canaydın geçen sene aziz : futbolun masa başında oynandığını anladım... açıklamasından sonra ve 6-0 lık maçdaki olaylardan sonra ağzını bile açmadı,feerpiley diyip durdu ama şimdi seçim yaklaştı diye celalleniyor.sayın başkan politika yapmayı bırakıp işine baksaydı zaten ne bu olaylar olurdu ne de biz bu hale düşerdik.ama söylediklerinde sonuna kadar haklıdır,burası fenerbahçe monarşisi değil türkiye cumhuriyeti!
2-zaten konya-fener maçında sezon bitmişti,o maçdan sonra gereken tepki kulüp başkanları tarafından adam gibi koyulmalıydı ama cesaret edilemedi,tahkim istifa edince ağızlarını açtılar.
3-trabzonspor ile GALATASARAY camiası birbiri ile çok yakındır,trabzon başkanı bu demeçlerini geçen sene yapmalıydı,başkaları konuşunca onlardan da destek alarak yapmamalıydı.
4-işin b.ku çıktı,.....türk futbolunu.ben geçen yılda izlememiştim artık uzun bir süre de izlemeyi düşünmüyorum.birbirlerini yiyip dursunlar.söz konusu para olunca çıkıp dergi alın,kombine alın,lisanslı ürün alın,maça gelin demeyi biliyorlar ama bizim tek isteğimiz futbol izleme zevkimizi yerine getirmiyorlar.
5-futbolumuzun içine işlemiş pisliğe artık devletin el atması gerekiyor!kimin canını yakmaları gerekiyorsa yaksınlar,taraftara cop vurmayla olmuyor bu işler!
Mesaj Yetkileri