gorkem35;

Antrenmanını deneme fırsatım oldu ama sadece savunma, ortasaha, hücum ve kaleci olarak 4 bölüme ayırmışsınız. Siz daha iyi bilirsiniz ama antrenman çeşitliliğini arttırırsanız daha iyi olur. Ben şimdi saydım, as takımım için 13 farklı antrenman planım var. Gençlerinki de o civardadır.

Ben kendime göre, sizinkinden farklı olarak şunları yaptırıyorum...

Defansın ortasındakilere "defending" ve "tactic" antrenmanını sizinki kadar yüksek tutarken, kanatlardaki futbolculara biraz daha fazla "aerobic", "attack" ve "ball control" antrenmanı yaptırıyorum.

Orta sahada ise: Genel olarak sizin fiziksel antrenmanları düşük verdiğinizi gördüm (ki buraya kanat oyuncularınızı da koyacaksınız). Bu pek kullanışlı olmayabilir çünkü futbolcuların fiziksel özellikleri yükseltmek yaş geçtikçe zorlaşıyor. Anladığım kadarıyla siz tekniklerini geliştirmeyi düşünmüşsünüz.

Forvette ise "Shooing"i ikinci plana atıp, "attacking" antrenmanına yüklenmişsiniz. Ben tam tersini yapıyorum. Birde "Aerobic" antrenmanı güçlendirmeniz daha iyi olabilir çünkü futbolcunun zıplamasını geliştirir ve hava hakimiyetini arttırır.

Bu yazdıklarım beni bağlar tabiki ama bazıları olmazsa olmaz şeyler. Özellikle forvet ve ortasaha özelliklerini elden geçirirseniz, ilerde daha iyi gençler yetiştirirsiniz.

Saygılar