siz benim kim olduğumu bilmezsiniz alican çok iyi biliyor demi![]()
So what?
Saike
Tamam cezalar aşağıdaki gibidir itiraz hakkı yoktur.
Semsi1991: 1 AY bu bölüme yazamama ve 25. bin YTL para cezasına çarpıtırlmıştır.
Tosunpaşa: Şuçluya destek çıkmaktan ve huzuru bozmaktan 2 hafta bölüme yazamama cezası ve 10. bin ytl para cezasına çarptırılmıştır.
Baran'ın cezası bir kereye mahsus iptal edilmiştir.
Baran'a katılıyorum.Hatta ve hatta katılmakla kalmayıp onun söylediklerinin daha fazlasını savunuyorum.Burada herşey konuşulabilir..![]()
ayrıca tosunpaşaya +ceza olarak C@fenin yılanı lakabının takılmasını istiyorum koynumuzda yılan besliyoruz yılan![]()
Bneim söylediklerim çarpıtılmış.Hayallerim yıkıldı...Artık o safta duramam ben.Şu an ortadayım.Gelen teklifleri değerlendireceğim.
![]()
iki dakika ders yapayım dedim demediğiniz kalmamış:
1-)Guşluk kimsenin alt yapısı değildir, olamaz!!!
2-)Büyük başkanımla aynı cezayı almaktan mutluluk duyarım(hak mahrumiyeti)
3-)şemsi evet senin kim olduğunu çok iyi biliyorum
5-)şemsiyi,baranı ve jay_jay_ceyhunu kızdırmayın!!!(jay_jay_ceyhunu çok severim araya katmak istedim)
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bizim takimdakiler // beyaz takim // son yazilarini yazsinlar .. yarindan itibaren kampa girecegiz![]()
bana yılan diyenleri istifaya davet ediyorum...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
müthiş iddialar bir sonraki sayfada
Alican eski mevzuları açmayalım lütfen siz bizim altyapımızsınız görünen köy klavuz istemez. Nedense hep tartışmalar burada çıkıyor.
Halen teklif gelmedi...
Değerimi anlayamamışsınız.Bende kendi grubumu kurdum.Burada sadece FM konuşulacak..
Şimdi kendime üye arıyorum.Şartlarımız uygundur..Kredi kartı kabul edilir..
![]()
Şemsi sen bizim herşeyimizsin!!!!
şemsiyi kınayanları kınıyorum
Demekki bütün sorumlu Göktuğmuş senden vergi pul ve damga paraları olan 30 YTL yi alacaz.![]()
Kayıtlarımız devam ediyor.
Ancak eğer eski klübümden veya rakibimden teklif gelirse düşünürüm.![]()