aleykumselam
aleykumselam
ee napiorsnuz
selam milletlerin en güzelleri
eee ne var ne yok hiç...
selamın aleyküm. öylesine geldim ben kuşlukçuyum
hoşgeldin kardeş....
selamlar bende geldim...![]()
s.a. nasılsınız beyler
hoş geldiiz sefalar getirdiniz
So what?
Saike
Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız bende geldim.![]()
töbe yarabbisiz dalgamı geçiyonuz benle? ben her seferinde bunu yazarım. yeni görüyon galiba legolas 76
yoo hiç fark etmemiştim yani bilmiodum yanlış bişi yaptıysam pardon ama bence öyle yani...
Herkese günaydın![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Günaydınlar Turksportal gençliği, yine maalesef sıcak, yazdan kalma bir günle karşı karşıyayız, bakalım sonumuz ne olacak?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hoş geldiniz serkan abi ve mert
So what?
Saike
selam beyler nasılsınız
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Selam Alican. İyiyim ben şahsen, sen nasılsın?
Ben dün Coğrafya Hocama sordum bunun nedeni küresel ısınma olabilir mi? diye. Coğrafya öğretmeni de bunu zaman gösterecek. Bir ülkenin ikliminin değiştiğini ancak yıllar sonra anlayabiliriz. Eğer 10 yıl sonra da bu böyle olursa o zaman kesin birşey söyleyebiliriz dedi.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bizim coğrafya hocasıda küresel ısınma sadece bir teoridir diyo
So what?
Saike
iyiym bende ne olsun işte, takılıyoruz![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
5 dakka gittik neler olmuş...
Biz bu konuyu çoğu dersimizde gördüğümüz için olay sadece bu seneden ibaret değil, Mert senin hocanın da dediği gibi 1 seneye bakarak bilemezsin son 100 yıla baktığında Dünyanın sıcaklığı ortalama 1 dereceye yakın artmış, son 50 yılda 1,5 derece artmış, yani yıllardır ısınıyoruz.
İzmir'de Kasım ve Aralık aylarında en çok yağış görülür, ama şimdi bakıyorum, Kasımda 2-3 gün Aralıkta da sadece 1 gün yağmur yağdı. 10 yılı beklersek sonucu görmek için, görecek pek bir şeyimiz kalmayacak yani...
"YÜCE ATATÜRK"