Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 239 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sezer 'i alsak bile oynatmayız kerim var m.yozgatlı var hatta Appiah'da sağ kanat oynayabiliyor Sezer'e gerek yok bence
    Ben Lugano'yu şu açıdan sevmiyorum.Çok dengesiz sertlik yapıyor hamleleri daha dengeli olsa tamam ama çok belli ediyor.Ve sadece bir hamlede topu almaya çalışıyor ve yere yatıyor genelde de adam geçiyor böyle durumda.Ben Edu'yu daha çok beğeniyorum daha sakin oynuyor.
    Alex'in yerine bir alternatif daha geldi aklıma Rafael VanDer Vaart Hamburg kötü bir sezon geçiriyor takımda durmak istemeyebilir

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Deivid'e yol gözüktü!
    F.Bahçe’de transfer bombası patlarsa yolcu belli Brezilyalı golcü gönderilecek, Luciano dönecek. Kale de Serkan Kırıntılı, Hakan veya Volkan’la güçlendirilecek.

F.Bahçe UEFA Kupası’nda tur atlamanın da verdiği moralle devre arasında transfer harekatına hazırlanıyor. Ama 6 yabancı kontenjanının da dolu olması nedeniyle sıkıntı yaşıyor. UEFA Kupası’nda Alkmaar ile eşleşen F.Bahçe, devre arasında yapacağı transferin Avrupa Kupaları’nda oynayabilir olmasına büyük önem veriyor. Bundan yola çıkarsak Roberto Carlos artık sağlam bir alternatif değil. F.Bahçe yönetimi rotasını yine Güney Amerika’ya, Brezilya’ya çevericek gibi. Defansın sol kanadını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, Deivid’i gözden çıkartıp sezon başında yollarını ayırdığı Luciano’yu yeniden takıma döndürebilirler.

Luciano’nun hem Edu ve Lugano’ya iyi bir alternatif olacağını hem de sol tarafta kullanılabileceğini düşünen yönetim, bu konuda ani hamle yapmış olmamak için Brezilyalı futbolcu ile bağlarını hiç koparmadılar. Sakatlığını atlattıktan sonra antrenmanlara başlayan ve şu anda hazır durumda olan Luciano da Türkiye’ye dönmek için can atıyor. Fakat verilmesi gereken en önemli karar Deivid’in kalıp kalmayacağı konusunda.

ZİCO BEKLENİYOR
    Çünkü Deivid de Souza’nın sözleşmesinde ağır tazminat maddeleri var ve Deivid, Alex’in şu anda takımdaki en yakın arkadaşı. Alex’i tutmak isterken dengeleri bozmamak adına Deivid’e dokunmaktan çekinen yöneticileri, Alex’in verdiği “Deivid benim Brezilya’dan tanıdığım performansının çok dışında” demeci rahatlattı.

Kupa maçları bittikten sonra Zico ile bir durum değerlendirmesi yapacak olan yönetimin kesin kararını bu görüşmeden sonra vermesi bekleniyor.

Yerli futbolcu transferinde ise rota kale. Rüştü’nün sakatlığından sonra 3. kaleci arayışlarına giren sarı-lacivertlilerin listesinde bir numara A.Gücü’nün file bekçisi Serkan Kırıntılı. Diğer aday da yine Ankara’dan ama bu kez Ankaraspor’dan Hakan. Zico bu iki kaleciyi de çok beğenirken Serkan Kırıntılı daha istikrarlı görüntüsüyle meslekdaşından bir adım öne çıkıyor.

En son ihtimal ise sezon başı İstanbulspor’a kiralık olarak verilen Volkan Babacan’ın takıma geri dönmesi.

16.12.2006

Kaynak : Vatan
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Luciano haberlerine inanmıyorum. 2 tane yabancı stoper varken, 3. yabancı stoper alınmaz. Zaten senin kontenjanın 6, 3'ünü stopere harcarsan geriye bir şey kalmıyor

Bence yabancı bir santrafor veya Deniz Barış yerine bir orta saha alınmalı. Deivid'i gönderip santrafor veya ön libero alınabilir.

Manisaspor'dan Selçuk, Hakan Balta, Sezer, Nizamettin gibi isimlerden bir veya iki tanesi alınmalı. Bu hem kadro genişliğine yol açacak, hem de takımı gençleştirecektir. Allah korusun bir sakatlık olsa, mesela Tuncay sakatlansa, onun yerine oynayacak adam yok. Aslında Tümer var da, ne koşuyor ne bir şey yapıyor. En azından Tuncay sakatlanırsa Hakan Balta orada oynar ve gözümüz arkada kalmaz. Bu yüzden kaliteli yerli oyuncular gerek Avrupa gerek Türkiye ligi için transfer edilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

nede olsa elde para var alex in yerine daha çok iş yapacak biri alınabilir hazırdada bir kaç tane adam var bunlar transfer olmadan alınmalı mesela daniel carvalho anderson diego parayı bastırdınmı alırsın hem zico var diye gelme şanslarıda yüksek
    So what?
    Saike

Evet, sana katılıyorum. Para ve Zico'nun olması Diego, Anderson gibi oyuncuların gelmesini sağlayabilir. Tabi bu oyunculara daha büyük kulüpler talip olmazsa. Ricardo Oliveira'yı da bitirmiştik; fakat Milan araya girip 18 milyon euro verince alamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Evet, sana katılıyorum. Para ve Zico'nun olması Diego, Anderson gibi oyuncuların gelmesini sağlayabilir. Tabi bu oyunculara daha büyük kulüpler talip olmazsa. Ricardo Oliveira'yı da bitirmiştik; fakat Milan araya girip 18 milyon euro verince alamadık.
    işte hazır kimse teklif yapmadan el altından transferleri halledilmeli
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Bence F.Bahçe AZ Alkmar gibi bir takımla eşleştikten sonra hızlı tempoda oynayabilen bir ortasaha veya sağ kanat oyuncu almalı ve kiralamalı çünkü sağ kanatta eksik var. Mehmet Yozgatlı dışında tam anlamıyla bir sağ kanat yok. Serkan Balcı var ama oda defansif özellikli olduğu için bir yararı olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Sezer 'i alsak bile oynatmayız kerim var m.yozgatlı var hatta Appiah'da sağ kanat oynayabiliyor Sezer'e gerek yok bence
    Ben Lugano'yu şu açıdan sevmiyorum.Çok dengesiz sertlik yapıyor hamleleri daha dengeli olsa tamam ama çok belli ediyor.Ve sadece bir hamlede topu almaya çalışıyor ve yere yatıyor genelde de adam geçiyor böyle durumda.Ben Edu'yu daha çok beğeniyorum daha sakin oynuyor.
    Alex'in yerine bir alternatif daha geldi aklıma Rafael VanDer Vaart Hamburg kötü bir sezon geçiriyor takımda durmak istemeyebilir
    Barcelona'yı reddederek Hamburg'a giden Van der Vaart mı Fenere gelmez. Ama gelse muhtesem olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    republic of fenerbahçe

bazı gazetelerde okuyoruz luciano nun döneceğini ben buna ihtimal vermiyorum. yani edu-lugano ikilisi bence güsel daha da iyi olacaktır. bugün fotomaçta okudum gerçi gazetelere inanılmaz ama nilmar fenere yazıyordu tekrar ediyorum gerçek değildir ama gelse iyi olur. deivid aslında kaliteli bir oyuncu. zico artık 2 forvete dönüp kezman ve deividi yan yana oynatsa deividinde kezmanında daha çok gol atacağını hepimiz göreceğiz. ilk geldiklerinde oynadılar ama alışmadıkları için bişi yapamamışlardı. yine bir şans daha verilmeli ve birlikte oynamalılar bence.
    yerli transferi ise bence hep içimde vardır tekrar serhatın takıma geri gelmesi isterim ama öyle bir habe bile yok malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Bence Luciano gerek Lugano'dan gerekse Edu'dan daha faydalıydı FB için.
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Uçtun abi sen..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Uçtun abi sen..
    Nie ya Hamburg kötü bi sezon geçiriyor adam bi kupada oynayan takıma gelmek isteytebilir.Diego,Anderson,Daniel Carvalho bu oyuncularla aynı ihtimallidir bence.Aslında Cska2da Celsinho var Brezilyalı genç iyi bir oyuncu Sağ kanat oyuncusuna gerek yok Bursaspor'dan Matheus'u alırız sezon sonu MÜTHİŞ HIZLI

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Nie ya Hamburg kötü bi sezon geçiriyor adam bi kupada oynayan takıma gelmek isteytebilir.Diego,Anderson,Daniel Carvalho bu oyuncularla aynı ihtimallidir bence.Aslında Cska2da Celsinho var Brezilyalı genç iyi bir oyuncu Sağ kanat oyuncusuna gerek yok Bursaspor'dan Matheus'u alırız sezon sonu MÜTHİŞ HIZLI
    gercekten Mateus cok iyi bir oyuncu ama yabanci olmasi kötü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    gercekten Mateus cok iyi bir oyuncu ama yabanci olmasi kötü
    olsun alex gider

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence defans için Edu gönderilip yerine Luciano gibi hava toplarına hakim,oyunu iyi bilen,defanstan oyun kurabilecek birinin alınması lazım. Luciano inşallah gelir.Ona ihtiyacımız var.Ayrıca defansın solunda da takviyeye ihtiyaç var.Bu oyuncu Wederson olabilir.
    Forvette ise Deivid'in gönderilip ortasahaya dönük bir forvet alınmalı.Ama bu forvet gerektiğinde preste yapabilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bence de,deivid gönderilip alex in yanına biri alınsa fener daha başarılı olur

Bugun Fenerbahçenin resmi sitesinde cıkan bir transfer haberinde;Wederson atağı Başlığı Var.

Sarı-Lacivertli ekip, Aslan’ın da istediği Ankarasporlu yıldızı transfer etmek için harekete geçti.

Melih Gökçek faktörü

Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Wederson'a talip oldu. Sarı-Lacivertliler'in vatandaşlık işlemleri sürdürülen ve devre arasından sonra Türk statüsüne geçmesi beklenen Ankaraspor'un Brezilyalı yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Başkent ekibinin Onursal Başkanı Melih Gökçek'in de Fenerbahçeli olarak bilinmesi bu transferde Sarı-Lacivertliler'i ezeli rakibine oranla bir adım önde kılıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Halil'e izin çıkmadı
    Fenerbahçe, ara transfer listesinin bir numarasına aldığı Halil Altıntop için ısrarını sürdürüyor. Özellikle UEFA Kupası'nda hedeflenen başarıya ulaşmak için, teknik patron Zico'nun talebiyle forvete takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertli yönetim, Almanya'nın Schalke 04 ekibinde forma giyen Halil Altıntop'u almak için girişimlere başlamıştı. Ancak Fenerbahçe'nin Halil isteği Almanlar'a takıldı. Sezon başında Kaiserslautern'den geçtiği Schalke 04'te 17 lig maçının hepsinde şans bulan ve rakip fileleri 4 kez havalandıran milli golcümüze şimdilik vize çıkmadı.

TEKKE'DE SÖZLEŞME ENGELİ
    Schalke 04 yönetimi, teknik patron Mirko Slomka'nın gözdesi olan Halil'in Fenerbahçe'ye gitmesini kabul etmedi. Halil de net bir ifade kullanmasa da şu an için Türkiye'ye gelmek istemediğini belirtti. Ama Fenerbahçe yönetimi, Halil transferini kestirip atmadı. Forvete yerli bir futbolcu almak isteyen ve bunun için öncelikle Fatih Tekke ile görüşen sarı-lacivertliler, Zenit'te oynayan Fatih'in sözleşmesindeki, "En az bir sezon Türkiye'ye dönemez" maddesi nedeniyle bu transferden vazgeçmişti. Bunun üzerine Halil'e yönelen Fenerbahçe, şartlar olumsuz gibi görünse de ısrarını sürdürüyor ve Halil Altıntop'a reddedemeyeceği bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Kaynak : Sabah

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

B.Münih Tuncay'ın peşinde
    F.Bahçe'nin yıldızı Tuncay Şanlı, Avrupa’yı peşinde koşturmaya devam ediyor. İngiliz kulüplerinin istediği Tuncay için, Bayern Münih de yetki belgesi istedi. Yaklaşık 10 kulüp menajeri, Tuncay’ın menajeri Erdinç Şehit’ten bu oyuncu için yetki belgesi isterken, son olarak da Bayern Münih adına çalışan yetkililer girişimde bulundu.

Avrupalı menajerlerin M.United’ın Portekizli yıldızı Ronaldo’ya benzettikleri Tuncay için “Avrupa’nın ikinci Ronaldo’ya ihtiyacı var” dedikleri öğrenildi.

Tuncay için istekli olan kulüplerin başında İngiltere’den Newcastle, Porsthmouth, Bolton, İtalya’dan Palermo ve İnter de bulunuyor.

Bu arada F.Bahçe yönetimi de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Tuncay ile ilk görüşmelerini yapmaya başladı. Tuncay’a ilk yıl için 1 milyon 750 bin Euro öneren yönetim, ikinci ve üçüncü yıllar için artışla bu oyuncunun kalmasını istiyor.

Kaynak : Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tuncay iyidir güzeldirde C.Ronaldo'ya nasıl benzetmisler anlayamadım
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mehmet Topuz'un gönlü Fener'de

Turkcell Süper Liginin ilk yarısını en yakın takipçisi Galatasaray'ın 7 puan önünde lider bitiren Fenerbahçe'de devre arası transfer çalışmaları sürüyor.

Yabancı kontenjanı dolu olan sarı lacivertli takım kadrosuna yerli bir oyuncu katmayı hedefliyor. Bu yerli futbolcu ise Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Kayserisporlu Mehmet Topuz.

Uzun süredir bu futbolcu için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, başarılı orta saha futbolcusunu ikna etmiş durumda. Prensipte Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul eden Mehmet Topuz'un sarı lacivertli formayı giymesindeki en büyük engel ise Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam. UEFA Kupası'na katılma mücadelesi veren Kayserispor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetime verdiği raporda UEFA Kupası'na katılabilmeleri için Mehmet Topuz'a ihtiyacı olduğunu ve bu futbolcunun kesinlikle takımda kalması gerektiğini Kayserispor yönetimine ifade etmiş durumda.

Fenerbahçe'nin, Kayserispor yönetimini ve teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ı ikna etmesi durumunda ise Mehmet Topuz devre arası sarı lacivertli formayı giyecek. Sözleşmesi 2008 yılında sona erecek olan 24 yaşındaki futbolcunun ise devre arası olmasa bile gelecek sezon Fenerbahçe forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Milli futbolcu, yakın çevresine Fenerbahçe'ye gitmek istediğini dile getirirken, Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Zico'nun isteği doğrultusunda bu transferi devre arasında bitirmeyi hedefliyor.

Kaynak: DHA

Yine olan olacak ve Mehmet Topuz, Hamit Altıntop, Yıldıray Baştürk, Halil Altıntop, Nihat, Emre ve son olarak bunların arasına katılan Wederson takımlarında kalacak..

Her sene duyduğumuz klasik haberler..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Yine olan olacak ve Mehmet Topuz, Hamit Altıntop, Yıldıray Baştürk, Halil Altıntop, Nihat, Emre ve son olarak bunların arasına katılan Wederson takımlarında kalacak..

Kesinlikle
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ermoon View Post

Serhatı yazmayı unutmuşsun

Hep aynı adamlar sadece takımların isimlerini değiştirip haber yapıyorlar.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Baros harekatı!

UEFA Kupası’nda final oynamayı arzulayan sarı lacivertliler, Aston Villa’da mutlu olmayan golcüyle temasa geçti. Transfer için teknik direktör Arthur Zico’nun onay verdiği belirtildi. Fenerbahçe, yeni yılda transfer bombası patlatmaya hazırlanıyor... 100.yılına büyük hedeflerle giren ve teknik direktör Arthur Zico yönetiminde lig, kupa ve Avrupa’da başarılı bir grafik çizen sarı lacivertliler, Aston Villa’nın Çek yıldızı Milan Baros’un peşine düştü.
    UEFA Kupası’nda final oynamayı ve kupayı Türkiye’ye ikinci kez getirmeyi arzulayan ve Hollanda’nın AZ Alkmaar takımıyla 3. turda eşleşen Fenerbahçe’de yönetim kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Brezilyalı teknik adam Zico’nun da onay verdiği Milan Baros için girişimlerini artırdığı iddia edildi.

6.5 milyon Pound

Kadrosunda bulunan 6 yabancıdan birini göndermek zorunda kalacak olan Zico’nun bu tercihini Deivid De Souza’dan yana kullanacağı öğrenildi.

İki yıl önce 6.5 milyon Pound karşılığında Liverpool’dan Aston Villa’ya transfer olan Çek yıldız sezon başında Olympique Lyon’un teklifini, "İngiltere’den ayrılmak istemiyorum" diyerek geri çevirmişti. Ancak, bu sezon 12 lig maçında 582 dakika sahada kalıp, tek gol atarak başarısız bir performans sergileyen Çek yıldız ayrılma noktasına geldi.

Ostrava Maradonası

2004 Avrupa Şampiyonası’nda Altın Ayakkabı ödülü alan 1981 doğumlu Baros, Çek Milli Takımı formasıyla 51 maçta 29 gol attı. Ülkesinde "Banik Ostrava’nın Maradonası" diye tanınan Baros’u geçtiğimiz yıl Christoph Daum da transfer etmek istemişti. Ancak, Fransız yıldız Nicolas Anelka Türkiye’de kaldığı için bu transfer gerçekleşmemişti. Olympique Lyon’un da John Carew’in sakatlandığı dönemde golcü futbolcuya talip olduğu biliniyor.

Fenerbahçe yönetiminin, kulübünde huzursuz olan Çek yıldızın menajeriyle görüşmelerini sürdürdüğü, transferin gerçekleşmesi halinde Deivid De Souza’yla yolların kesinlikle ayrılacağı öğrenildi.

BAROS KİMDİR?

Doğum Tarihi: 28 Ekim 1981

Doğum Yeri: Vigantice, Çek Cumhuriyeti

Boyu: 184 cm

Kilo: 76

Oynadığı Takımlar: Vigantice, TJ Ronzov, Banik Ostrava, Liverpool, Aston Villa,

Attığı Goller: Banik Osrtava (76 maç/23 gol), Liverpool (68 maç/19 gol), Aston Villa (30 maç/12 gol)

Kaynak: Hürriyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Baros gelirse muhteşem olur kezman baros ikilisi ama gazetelere ne kadar inanılır bide o var

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla baros gelirse bizim için kötü fener için süpper olur ve isterlerse alabilirlerde
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hürriyet gazetesinin yalan haberler yapacağını pek sanmıyorum, Baros gelirse gerçekten FB açısından çok güzel olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

valla bu baros iki senedir gelcek uçak kalkmıyo herhalde ingiltereden buraya

Milan Baros gelirse harika olur, umarım gelir.

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri