1 ile 30 arası toplam 239 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sezer 'i alsak bile oynatmayız kerim var m.yozgatlı var hatta Appiah'da sağ kanat oynayabiliyor Sezer'e gerek yok bence
    Ben Lugano'yu şu açıdan sevmiyorum.Çok dengesiz sertlik yapıyor hamleleri daha dengeli olsa tamam ama çok belli ediyor.Ve sadece bir hamlede topu almaya çalışıyor ve yere yatıyor genelde de adam geçiyor böyle durumda.Ben Edu'yu daha çok beğeniyorum daha sakin oynuyor.
    Alex'in yerine bir alternatif daha geldi aklıma Rafael VanDer Vaart Hamburg kötü bir sezon geçiriyor takımda durmak istemeyebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Sezer 'i alsak bile oynatmayız kerim var m.yozgatlı var hatta Appiah'da sağ kanat oynayabiliyor Sezer'e gerek yok bence
    Ben Lugano'yu şu açıdan sevmiyorum.Çok dengesiz sertlik yapıyor hamleleri daha dengeli olsa tamam ama çok belli ediyor.Ve sadece bir hamlede topu almaya çalışıyor ve yere yatıyor genelde de adam geçiyor böyle durumda.Ben Edu'yu daha çok beğeniyorum daha sakin oynuyor.
    Alex'in yerine bir alternatif daha geldi aklıma Rafael VanDer Vaart Hamburg kötü bir sezon geçiriyor takımda durmak istemeyebilir
    Barcelona'yı reddederek Hamburg'a giden Van der Vaart mı Fenere gelmez. Ama gelse muhtesem olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    republic of fenerbahçe

bazı gazetelerde okuyoruz luciano nun döneceğini ben buna ihtimal vermiyorum. yani edu-lugano ikilisi bence güsel daha da iyi olacaktır. bugün fotomaçta okudum gerçi gazetelere inanılmaz ama nilmar fenere yazıyordu tekrar ediyorum gerçek değildir ama gelse iyi olur. deivid aslında kaliteli bir oyuncu. zico artık 2 forvete dönüp kezman ve deividi yan yana oynatsa deividinde kezmanında daha çok gol atacağını hepimiz göreceğiz. ilk geldiklerinde oynadılar ama alışmadıkları için bişi yapamamışlardı. yine bir şans daha verilmeli ve birlikte oynamalılar bence.
    yerli transferi ise bence hep içimde vardır tekrar serhatın takıma geri gelmesi isterim ama öyle bir habe bile yok malesef.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Uçtun abi sen..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Uçtun abi sen..
    Nie ya Hamburg kötü bi sezon geçiriyor adam bi kupada oynayan takıma gelmek isteytebilir.Diego,Anderson,Daniel Carvalho bu oyuncularla aynı ihtimallidir bence.Aslında Cska2da Celsinho var Brezilyalı genç iyi bir oyuncu Sağ kanat oyuncusuna gerek yok Bursaspor'dan Matheus'u alırız sezon sonu MÜTHİŞ HIZLI

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Nie ya Hamburg kötü bi sezon geçiriyor adam bi kupada oynayan takıma gelmek isteytebilir.Diego,Anderson,Daniel Carvalho bu oyuncularla aynı ihtimallidir bence.Aslında Cska2da Celsinho var Brezilyalı genç iyi bir oyuncu Sağ kanat oyuncusuna gerek yok Bursaspor'dan Matheus'u alırız sezon sonu MÜTHİŞ HIZLI
    gercekten Mateus cok iyi bir oyuncu ama yabanci olmasi kötü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    gercekten Mateus cok iyi bir oyuncu ama yabanci olmasi kötü
    olsun alex gider

Mesaj Yetkileri