-
Porto-Chelsea:Chelsea çıkacak gibi söyleniyo ama ben Porto'nun çıkacağını düşünüyorum.
Celtic-Milan: Çok zevkli geçer maç.Gol atma sorunu yaşayan Milan'ın zorlanacağını düşünüyorum ama turu Milan geçer.
PSV-Arsenal: PSV son yıllarda çıkış içinde.Arsenal'ında hedefleri büyük.Bence turu Arsenal geçer.
Lille-Man.Utd.: Nedense ben ManU'nın iyi futbol oynadığını düşünmüyorum.Ve zorlanacağını düşünüyorum.Turu geçeni İngiltere'dki maç belirler diyorum.
Roma-Lyon: Çok zevkli müsabakalardan biri.Lyon gerçekten çok iyi bir takım bu yılda çok iddaalılar.Ben finale çıkarlar diye düşünüyorum.Ve doğal oalrak Roma'yı elerler.
Barcelona-Liverpool:Barcelona'nın fazla zorlanacağını zannetmiyorum.Liverpool bu futbolla asla turu geçemez.
Real Madrid-Bayern: 2.Turun en çekişmeli maçı olacağını düşüncesindeyim.İki güçlü ekip karşı karşıya.Kimin çıkacağını kestirmek çok zor.Ama bana Bayern yakın geliyo.
Inter-Valencia: Bu maçta zorlu bir maç.Sene başında müthiş transferlerle sezona giren Inter Valencia ile karşılaşacak.Inter tura yakın gibi gözüksede bence ortada bi maç.
Mesaj Yetkileri