Sayfa 3 / 15 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 445 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2006-2007 sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Madrid-Munih maci ve Inter-Valencia macları super olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Porto-Chelsea ** Chelsea
    Celtic-Milan ** Celtic
    PSV-Arsenal ** Arsenal
    Lille-Man.Utd. ** Man.Utd
    Roma-Lyon ** Roma
    Barcelona-Liverpool ** Barcelona
    Real Madrid-Bayern ** Bayern
    Inter-Valencia ** Valencia

Nesil
    2006

Chelsea, Milan, Arsenal, Man. Unt, Barcelona, Lyon turu geçerler eğer rakipleri geçerse süpriz olur.

En çekişmeli geçecek maçlar ise bunlar:

Real Madrid-Bayern
    Inter-Valencia

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Porto-Chelsea:Chelsea eler
    Celtic-Milan:Milan eler
    PSV-Arsenal:Arsenal eler
    Lille-Man.Utd.:Man. utd. eler
    Roma-Lyon:Bu eşleşme çok ortada ancak Lyon ağır basıyor
    Barcelona-Liverpool:En güzel eşleşmelerden birisi Barça eler gibi
    Real Madrid-Bayern:Bu eşleşme de çok güzel olacak ortada bir eşleşme
    Inter-Valencia:Inter zor da olsa yola devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Porto-Chelsea:Chelsea çıkacak gibi söyleniyo ama ben Porto'nun çıkacağını düşünüyorum.
    Celtic-Milan: Çok zevkli geçer maç.Gol atma sorunu yaşayan Milan'ın zorlanacağını düşünüyorum ama turu Milan geçer.
    PSV-Arsenal: PSV son yıllarda çıkış içinde.Arsenal'ında hedefleri büyük.Bence turu Arsenal geçer.
    Lille-Man.Utd.: Nedense ben ManU'nın iyi futbol oynadığını düşünmüyorum.Ve zorlanacağını düşünüyorum.Turu geçeni İngiltere'dki maç belirler diyorum.
    Roma-Lyon: Çok zevkli müsabakalardan biri.Lyon gerçekten çok iyi bir takım bu yılda çok iddaalılar.Ben finale çıkarlar diye düşünüyorum.Ve doğal oalrak Roma'yı elerler.
    Barcelona-Liverpool:Barcelona'nın fazla zorlanacağını zannetmiyorum.Liverpool bu futbolla asla turu geçemez.
    Real Madrid-Bayern: 2.Turun en çekişmeli maçı olacağını düşüncesindeyim.İki güçlü ekip karşı karşıya.Kimin çıkacağını kestirmek çok zor.Ama bana Bayern yakın geliyo.
    Inter-Valencia: Bu maçta zorlu bir maç.Sene başında müthiş transferlerle sezona giren Inter Valencia ile karşılaşacak.Inter tura yakın gibi gözüksede bence ortada bi maç.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Porto-Chelsea:Chelsea çıkacak gibi görünüyor
    Celtic-Milan: Zorlu bir maç tahmin yapmak zor ama Milan
    PSV-Arsenal: Arsenal'in geçeceğini düşünüyorum..
    Lille-Man.Utd.: Man. Unt tur geçen taraf olur..
    Roma-Lyon: güzel bir maç ama lyon iddaalı Lyon diyorum
    Barcelona-Liverpool:Barça bu tur kolaylıkla geçmeli liverpoll kötü futbol oynuyor..
    Real Madrid-Bayern: En eğlenceli maç bana göre tahmin yapmak zor ama reali hiç sevmediğim için ben bayerni destekliyorum...
    Inter-Valencia: bence inter

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Chelsea, Milan, Arsenal, Man Utd, Lyon, Barcelona, Bayern, Inter favorilerim bunlar.

Sheriff Misafir

Porto Chelsea yı elerse kupayı alır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ufff son 4 maç süper olur kaçırmamak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

walla ben size katilmiyorum liverpool bence barcayi elicektir

Porto-Chelsea
    Celtic-Milan
    PSV-Arsenal
    Lille-Man.Utd.
    Roma-Lyon
    Barcelona-Liverpool
    Real Madrid-Bayern
    Inter-Valencia

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

dev derbiyi sabırsızlıkla bekliyorum real madrid-bayer munih. gerçekten harika bir maç olacak.maçın favorisi olmamasıda maça ayrı bir zevk katıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    Porto-Chelsea
    Celtic-Milan
    PSV-Arsenal
    Lille-Man.Utd.
    Roma-Lyon
    Barcelona-Liverpool
    Real Madrid-Bayern
    Inter-Valencia

İlk maçlar 20/21 Şubat 2. maçlar 6/7 martta oynanacak
    Milan,Arsenal,Man. Utd.,Chelsea elini kolunu sallayarak çıkar.Inter-Valencia maçı ilginç olacaktır.İnter alıştı ligde mahalle takımlarını yenmeyi bakalım Valencia karşısında ne yapacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Abdurrahmans View Post
    Porto-Chelsea
    Celtic-Milan
    PSV-Arsenal
    Lille-Man.Utd.
    Roma-Lyon
    Barcelona-Liverpool
    Real Madrid-Bayern
    Inter-Valencia
    sonunda benim gibi liverpool un eliyiceğini düşünen bir vatandas

Bu sene şampiyonlar ligini güzel futbolu ile Lyon kazanmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İST

bence bu sene lyon almalı şampiyonlar ligini

Nesil
    2006
    Yer
    -

Wink

Porto-Chelsea:net chelsea bence jose morinho beyniyle kazanacak ama portoda Qheresma(isim yanlış olabilir) var. onun yaptıkları çok güzel olacak zevkli bir maç bence.favorim (chelsea)

Celtic-Milan:bence nakamura milan'ı frikikleri ile boğack hiç düşünmeden (celtic)

PSV-Arsenal:burda konuşulacak bişey yok tek kelimeyle henry favorii (arsenal)

Lille-Man.Utd:bu da çok net tabi favori (manu)

Roma-Lyon:en zor maçlardan biri zor olacak ama roma totti gibi bir yıldız var kesin favori (roma)

Barcelona-Liverpool:barcelona liverpool'u eleyecek gibi görünüyor ama barcelonayı sevmiyorum inşallah liverpool alır turu ama favori (barça)
    Real Madrid-Bayern:real'in durumu çok zor gözüküyor bence bayern kesin kazanacak favori(bayern)

Inter-Valencia:çok zor maç ama buna yorum yapamayacağım valla

Chelsea
    Milan
    Arsenal
    Man utd
    Lyon
    Barcelona
    R.Madrid
    İnter
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bence en zorlu maçlar
    Barcelona-Liverpool
    Real Madrid-Bayern

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

celtic - milan maci disindaki butun maclar cok keyifli gecer bence.ozellikle inter - valencia ve porto - chelsea maclari kacmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

real madrid bayern maclari cok gollu gecer

ReaL Madrid-Bayern Münichen
    maçında Diarra ve Sergia Ramos un oynamayacağı şoku yaşanıyor
    Madrid in en büyük kozu bence Jose Antonio Reyes

Nesil
    2006

Default Farfan Arsenal'e karşı zor

PSV Eindhoven'da golcü oyuncu Jefferson Farfan'ın Arsenal'le yapacakları Şampiyonlar Ligi maçında oynamasının zor olduğu bildirildi.

Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'ın teknik direktörü Ronald Koeman, Arsenal maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, takımın Perulu golcüsü Jefferson Farfan'ın sol ayağında yaşadığı sakatlık nedeniyle Arsenal maçında oynamasının zor olduğunu açıkladı.

Koeman'ın, Farfan'ın yokluğunda forvette, Brezilyalı Diego Tardelli ve Fildişi Sahilli Aruna Kone'ye görev vermesi bekleniyor.

Farfan'ın yokluğu, İbrahim Afellay, Patrick Kluivert, John de Jong ve Michael Reiziger'in sakatlıklarının ardından PSV'de işleri iyice zora soktu. Yine sakatlığı bulunan sağ kanat oyuncusu Jan Kromkamp'ın ise Philips Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada forma giyebileceği bildirildi. Bu arada Eindhoven Belediyesi, maçın şehirde karnaval havasına dönüşmesi için çalışmalara başladı. Yaklaşık 35 bin kişinin izleyeceği maç için bin 600 Arsenal taraftarı da tribünlerde yerlerini alacaklar. Ancak maç günü şehirde 80 bin kişinin olması bekleniyor. Eindhoven Belediyesi, maç sonrası eğlenecek taraftarların stadyumdan istasyonlara taşınacağını da duyurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

arkadaşlar bugün hangi maçlar var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

real madrid b munih
    psv arsenal
    celtic milan
    lille man u

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Celtic - Milan maçı hiç düşünmeden Celtic kesinlikle olamaz.

Pirlo'lu Dida'lı Oddo'lu RONALDO'lu Oliveira'lı Milan, sadece Nakamura'lı Celtic takımını ezer geçer. Ne de olsa atak yapmayınca ceza sahası yakınından frikik kazanılmıyor. Ayrıca Dida varken biraz zor atar.(İnşallah Storari oynamaz)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk raund Real'in 3-2
    Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Real Madrid, Bayern Münih'i kendi sahasında 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin merakla beklenen maçında Real Madrid ile Bayern Münih, Santiago Bernabau Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ligde yaşadıkları sıkıntıları taraftarlarına Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarıyla unutturmaya çalışan Real ile Bayern'in mücadelesi nefesleri kesti.

Tahtı her gün sallanan teknik direktörü Fabio Capello'nun maçtan sonra yönetimle konuşarak ayrılacağı iddialarının baskısı altında olan Real Madrid maça hızlı başladı. Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında Ruud Van Nistelrooy'la kaleyi yoklayan Real'in ilk golü 10. dakikada golcü Raul'ün ayağından geldi.

Real'in golünün ardından toparlanan Hitzfeld'in öğrencileri yaptıkları ataklarla Real Madrid kalesi önünde etkili olmaya başladı. Sağ kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Lucio attığı golle takımı Bayern'i 1-0 öne geçirdi. Brezilya Milli Takımı kaptanı Lucio'nun golüyle umutlanan Bayern'e 28. dakikada Helguera cevap verdi. 28. dakikada attığı golle attığı golle takımını 2-1 öne geçiren Helguera sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı.

Gecenin yıldızlarından biri Raul Gonzalez ikinci golden tam 6 dakika sonra tekrar sahneye çıkarak takımı 3-1 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarının başlamasıyla beraber skoru korumayı düşünen Real Madrid 52.dakikada Beckham'ın serbest vuruşunda gole çok yaklaşmasına rağmen, Bayern kalecisi Oliver Kahn gole izin vermedi.

İkinci yarıda iki tarafta karşılıklı ataklarla gol aradı. Özellikle Salihamidziç oyuna girdikten sonra Bayern'in ataklarına yön vermeye başladı. Maçın özellikle 60. dakikasından sonra tempo çok düşmesine rağmen iki takımda uzaktan şutlarla kaleyi yoklamayı sürdürdü. Karşılaşmanın 87. dakikasında Bayern Münih'li Van Bommel, ceza sahası dışından yaptığı vuruşla takımına adeta ikinci maç öncesi hayat öpücüğü verdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 3-2 tamamlandı.

Celtic 0-0 Milan
    Lille 0-1 Man.utd
    Psv 1-0 Arsenal

Del Piero_10 Misafir

Lille 0 - 1 Man United
    Real Madrid 3 - 2 Bayern
    Celtic 0 - 0 Milan
    PSV 1 - 0 Arsenal

cannavaro'yu kendi etrafında dönüp topun nerede olduğunu anlamaya çalışırken görünce baya güldük,bir oyuncu nasıl 2 ayda biter yada yok edilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ruud Van Nistelrooy ilk golde müthiş bir asist yaptı.3. golde de ofsayt varmı yokmu bir türlü anlayamadım,ne kadar abuk sabuk kamera açısı varsa ordan verdiler.Bayern'in ilk golünü de resmen Lucio yarattı,çok hırslıydı bu akşam.Van Bommel müthiş bir gol attı.Zaman zaman tempo çok yükseldi ama özellikle 3-1 den sonra bence Bayern Münih iyice ezdi Real Madrid'i.Tabi bunda David Beckham ve Ruud Van Nistelrooy gibi oyuncuların yorulması ve takımın 2 farka güvenip iyice geriye yaslanması etkili oldu bence.
    Bayern Münih turu geçer bence ben bu akşam bir galibiyet bekliyordum Bayern Münih'ten ama Real Madrid'in hızlı başlaması bu maçı Madrid'e kazandırdı ama rövanşta işleri gerçekten zor.
    Beckham yine klasik frikiklerinden birini attı ama Oliver Kahn iyi bir kurtarış yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

b.münih 3-2 yenildi ama bence tur için avantajlı bir skor elde etti,zaten atıkkları 2.gole baya bir sevindiler.realde istikrarsızlık devam ediyor.bence nistelrooy üzerinde odaklanacaklaına hugiain i 90 dakika oynatmaları lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

munih icin cok cok avantajli bi skor

Sayfa 3 / 15 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri