Quote Originally Posted by coskun1907 View Post
Peki benim de bir kaç sorum var Mustafa Abi.Bu açıklamayı yapmanız çok güzel.Sonuna kadar arkanızda olduğumu belirtmeliyim.Benimde diğer arkadaşlar gibi içimde biraz burukluk var.Yamayı denemedim daha.Orjinal oyunun gelmesini bekliyorum.

1.Sı tarafından sizlerin gönderdiği datanın neden oyuna aktarılmadığını bilmiş değiliz.Turker abinin yaptıgı açıklamayı okudum.Fakat net bir bilgi alınmış değil.Benim bildiğim sizin yapmış oldugunuz exe* dosyasını türker abi'nin Sİ ye gördermesi gerektiğidir.Peki eğer göndermişse ve bu site resmi bir site ise oyuna aktırılmamasında ne gibi bir sorun olabilir ki.Her çıkacak oyunda bunların olması.Sİzleri ve bizleri sadece üzmektedir.Artı yapılan bu çalışmaların sadece bizlerin göz önünde bulundurduğu gerçeği şahsen benim kanıma dokunmakta.

2. Benim söylemek istediklerim eliştiri değildir.Sadece şuan yayınlanan bu yamanın sitede değil Cd'de olmasını eminim hepimiz daha çok isterdik.Söz konusu olan neden Türkiye'ye bu tarz şeyleri yapmalarıdır.Sizler bu işi istenilen çerceveler içinde yaparken SIGAMES'İn bu çalışmaları ellerinin tersiyle resmen arka bölüme iterek ne kazandığını kestiremiyorum.Peki bir İngiltere ülkesinin data verilerinde bu tarz şeyler oldu mu bu zamana sanmıyorum açıkcası...

3. Ben bir ''Türk Sportal'' üyesi olarak.Sizlerin düzgün ve özverileri çalışmalrınızı tebrik ediyor.Türker abinin ve sizin bir açıklama yapmanızı canı gönülden istiyor ve bekliyorum[/B]
1- Aktartılmaması Türker'in Türkiye 2.lig b takım kadrolarındaki gerçekçiliği sağlamak amacıyla bunları ağırlık vermesi ve bizim çalışmanın oyuncu özelliklerinin çok kapsamlı olması nedeniyle bu zamanın yetişmemesi tabi kendi ağzından henüz bir açıklama olmadığı için bunu bekliyoruz. Çünkü 7.0.1 ile Türkiye liginde bir takım değişiklikler olduğunu SI forumlarında bir si yetkilisi belirtti oyun severlerin isyanları sonrasında.

2- Amacımız zaten insanların oynanabilir bir Türkiye ligine satın aldıkları CD ile sahip olmalarıdır. Bunları 2.veya 3. yapım bir unofficial data güncellemeleri ile sahip olmaları değildir. Bu yamanın hazırlanış sebebide resmi çalışmada olmayan eksikliklerin giderilmesi için hazırlanan çalışmanın yine resmi çalışmaya aktarılmaması nedeniyle sizlerin faydalanabilmenizdir.

3- Bizlerde daha özverili ve daha katılımcı bir şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki zamanlarda araştırma kadrosunuda genişleteceğiz ve yardımcı olabilecek ve sorumluluk alabilecek kişilere kapımızın açık olduğunu söylemek istiyorum.

Benim bu konuda fazla bilgi verebileceğim ne yazıkki birşey yok, Türker'in forumlarımıza katılmasını, sizler ve bizlere bu konuda yön göstermesini bekliyoruz.