Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: TRAB"SON"SPOR !..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

arkadaşlat trabzonun kayseri erciyesle oynadığı karşılaşma 0-0 bitti bilmeyen arkadaşlara duyurulur! ben maçı izlemedim fakat maçın çok gergin geçtiğini duydum! trabzonlu futbolcularda bi gerginlik hakim olduğunu sölüyo herkes! ama tab kolay diil! onlara da hak vermek lazım!

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Valla ben de duydum maçı.Trabzon'un işi yaş

Quote Originally Posted by dinaMYt
    95-96 sezonunda fb yenilgisiyle şampiyonluğu havasını ve hırsını bütünüyle kaybetmişti ardından zaten büyük bir çöküş başlayıp lig tarihindeki en kötü sonuçlara imza atmıştılar.ardından samet aybaba ziya doğanla üzerindeki ölü toprağını atan trabzaon biranda şampiyonluğa oynayabileceğinin farkına vardı ve hırsla azimle tekrar lige sarıldı ardından da tarihinde ilk kez şampiyonlar ligine girme fırsatını yakaladı ama tecrübesizliğin kurbanı oldu.o sezon ufak sarsıntılarla atlatılıp yeniden şampiyonlar liginin kapısı çalındı hemde bu sefer rakip avrupanın en zayıf takımlarından biri kıbrıs rum kesiminden famagsutaydı şehrin milliyetçi kimliğiyle maçın önemi kat be kat artmıştı ama sonuç hüsran oldu ve trabzon tıpkı 95-96 sezonunda olduğu gibi yine dibe doğru çökmeye başladı. umarım bu çöküş önceki gibi uzun süreli olmaz ama eldeki bu kadroyla bu sakat ve cezalı oyuncularla bu sezonu kaybettikleri bir gerçek.bana sorarsanız bu sezonu kaybedilmesinde suçlu ne şenol güneş ne de atay aktuğ bütün suç gökdeniz yattara gibi yetenekleri kadar sorumsuzlukları da bir hayli yüksek olan futbolcularda trabzona yazık oluyor
    iyi güzel demişsinde ziya doğan ile şampiyon luk havasına giren takımın önüne çıkan engellerden hiç bahsetmemişsin. cempapilanın yaptıklarındanda keşke bahsetseydin

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ben onemli oyuncularin yokluguna bagliyom ya gökdeniz yok fatih tekke yok bildigim kadar bide o polonyali yok herhalde eeee...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

zaten 4 topçu takımı sırtlıyordu gökdeniz ziwkowyak ve fatih olmayınca takım genç oyunculara kaldı ve durumda bu oldu

abi denizli maçı nooldru

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Trabzon 1-0 yendi

yenmişş sonunda

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Evet iyi bi moral oldu bu maç onlara