Bu zorluklar konusunda sizlere hak veriyorum. Ve bu nedenle ozellikle anadolu kuluplerinin datalarinin tam olmamasini anlayabilirim. Ancak dikkat ederseniz benim elestirim en once taninmis oyuncularin eksik olmasi konusunda idi. En azindan bir Ibrahim Toraman, bir Umit Ozat'in bu kadar eksik arastirilmis olmasi data uzerinde gercekten fazla ugrasilmadigini gosteriyor.Originally Posted by Tolga Kaprol
Bu isin ne kadar monoton ve zor bir is oldugunu biliyorum. Biz de MLS'i duzeltmek icin cok zaman harcamistik cunku MLS'i bizden once arastiran ekip son iki senedir oyuncu transferi disinda hic bir degisiklik yapmamisti. Her sene bu ise zaman harcamak lazim ki her sene yapilacak is yapilamayacak kadar zor olmasin. Bir sene database'i adam etmek icin cok buyuk bir efor sarf edilmez ise bu hic bir zaman duzelmez.Originally Posted by Tolga Kaprol
Bu arada oyunda daha test etme sansim olmadi ancak Federasyon statusune gore ikinci lig A kategorisindeki takimlar bazi yabanci oyunculari transfer edebiliyor.
Acaba bu oyuna yansitildimi?Originally Posted by TFF Web sitesi, Talimatlar -> Statu -> FUTBOL SEZONU PROF. LİG VE KUPA MÜSABAKALARI STATÜSÜ